Uutiskuva

6. helmikuuta 2018|14:53

Verkkokoulutuksiin ilmoittautuminen sivustomme kautta tilapäisesti katkolla

Otamme uuden ilmoittautumisjärjestelmän käyttöön ensi viikolla, jolloin verkkokoulutuksiin pääsee taas ilmoittautumaan normaalisti.

Jaa

Ilmoittautuminen verkkokoulutuksiin sivustomme kautta on tilapäisesti pois käytöstä. Verkkokoulutukset tulevat jälleen näkyviin ja niihin voi ilmoittautua ensi viikolla, kun saamme uuden ilmoittautumisjärjestelmämme käyttöön.

Sivustomme kautta maaliskuun ryhmiin jo tehdyt ilmoittautumiset ovat meillä tallessa ja ilmoittautumisia voi tarvittaessa tehdä sähköpostitse Ria Ukkoselle ria.ukkonen@fok.fi kunnes ilmoittautuminen on jälleen käytössä sivustollamme.

Verkkosivujemme ollessa verkkokoulutusten osalta huoltotilassa, saat kätevimmin tietoa verkkokoulutustarjonnastamme koulutuskalenteristamme tai suoraan meiltä täältä FOK:ista. Autamme mielellämme ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystietomme löydät täältä

Uuden verkkosivustomme ja ilmoittautumisjärestelmämme käyttöönotto on valitettavasti venynyt alkuperäisestä tavoitteestamme, joka oli vuoden vaihde. Haluammekin kiittää asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja pahoittelemme siirtymävaiheen tuomia mahdollisia epäselvyyksiä ja toimimattomuuksia asiakashallinnassamme. Nyt projekti on kuitenkin melkein maalissa ja tavoitteenamme on saada sivusto kokonaan käyttöön ensi viikon aikana.

Terveisin FOK:n väki

 

Jaa