Uutiskuva

19. kesäkuuta 2018|14:30

Iltawebinaarien ohjelma julkaistu!

Järjestämme syksyllä kolme iltawebinaaria, jotka käsittelevät apteekkityön kannalta keskeisiä sairauksia ja niiden hoitoa. Luennoille voi osallistua kätevästi missä vain, kunhan on tietokone, nettiyhteys ja kuulokkeet!

Jaa

FOK:n perinteiset Iltaluennot järjestetään syksyllä uudella kätevämmällä webinaaritekniikalla.

Tarjoamme tuttuun tapaan kolme luentoa syksyn aikana, mutta videoneuvottelutekniikka vaihtui joustavampaan webinaaritekniikkaan. Luentojen seuraamiseen tarvitaan jatkossa vain tietokone hyvällä nettiyhteydellä sekä kuulokkeet tai kaiuttimet. Enää osallistuminen ei ole kiinni paikkakunnasta tai studiosta.

– Webinaaria voi seurata esimerkiksi läppäriltä kotisohvalla tai siihen voi osallistua tabletilla tai älypuhelimella. Toisaalta luentoa voi kokoontua porukalla seuraamaan vaikka apteekin taukotilaan, luettelee Minna Svensk, Iltawebinaareista vastaava koulutuspäällikkö.

Luentojen aikana voi esittää kysymyksiä chat-toiminnolla, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Luennoitsija vastaa kysymyksiin sopivissa väleissä luennon aikana. Kysymyksille on myös varattu aikaa luennon jälkeen.

– Uutena palveluna tarjoamme myös mahdollisuuden katsoa luentotallenne viikon ajan luennon jälkeen. Kysymyksiä voi kuitenkin esittää vain reaaliaikaista luentoa seuratessa, kertoo Minna Svensk

Laskimme Iltaluentojen hintoja, koska haluamme palvella paremmin

Myös Iltaluentojen hinnoittelua on kehitetty tukemaan uusia sähköisiä palveluitamme.

Yksittäisen luennon hintaa on laskettu tuntuvasti ja aikaisemmin tarjolla ollut apteekin nimellä varattava kausipaikkalippu on poistettu myynnistä. Nykyinen asiakashallintajärjestelmämme ja webinaarijärjestelmämme on rakennettu henkilökohtaisten käyttäjätunnusten ympärille, joten myös hinnoittelumme tukea tätä.

– Uusi hinnoittelumalli takaa sen, että yksittäiselle luennolle on edullista ilmoittautua siinä vaiheessa, kun tiedetään kuka apteekista voi osallistua.

Iltawebinaarien aiheet on nyt julkaistu verkkosivuillamme. Syksyn teemat ovat:

Torstai 20.9. klo 18-19.50
Osteoporoosin lääkehoidon tavoitteet ja toteutus

Luennolla kuulet luulääkehoidon nykytavoitteista ja lääkehoidon toteuttamisesta. Avaamme myös luulääkkeiden riskejä epätyypillisille murtumille sekä leukaluun kuoliolle. Kuulet lisäksi, kuinka apteekki voi tukea asiakasta paranemisessa ja uusien murtumien ehkäisyssä.

Torstai 8.11. klo 18-19.50
Nainen ja epilepsian lääkehoito

Tiesitkö miten hormonit vaikuttavat epilepsialääkkeiden tehoon ja, mitä tämä voi tarkoittaa lääkehoidon valinnan ja onnistumisen kannalta? Entä raskaus ja imetys? Tämä farmasian näkökulmasta mielenkiintoinen aihe on myös ajankohtainen Käypä hoito -suosituksen päivittämisen myötä.

Tiistai 11.12. HUOM! päivä
Tupakasta vieroitus – tietoa neuvonnan tueksi

Apteekilla on tärkeä rooli yhdessä muun terveydenhuollon kanssa tupakasta vieroituksen tukemisessa, joten osaaminen nikotiinikorvaustuotteista sekä reseptillä saatavista hoitovaihtoehdoista on hyvä pitää ajan tasalla. Luennon pitävät kokenut keuhkotautien erikoislääkäri ja tupakkahoitaja yhdessä eli tarjolla on monipuolista tukea neuvontatyöhön!


Tutustu ohjelmaan tarkemmin verkkosivuillamme ja ilmoittaudu luennoille viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa!

 

Jaa