Uutiskuva

28. helmikuuta 2019|20:00

Eläinasiantuntemusta apteekista 10.4. Helsinki: Aiheina koiran ja kissan sydänsairaudet ja munuaisten vajaatoiminta

Asiantuntijaluentojen lisäksi koulutuspäivään on yhdistetty tuotenäyttely, jossa esitellään apteekeissa myytäviä eläinvalmisteita.

Jaa
Aiheina koiran ja kissan sydänvaivat sekä munuaiseten vajaatoiminta

Tänä vuonna koulutuspäivän luennoilla keskitytään koiran ja kissan sydänsairauksiin ja munuaisten vajaatoimintaan. Kumpaakin aihetta käsitellään perusteellisesti niin tautiopin kuin hoidon osalta.

Tavoitteena parantaa valmiuksiasi palvella koiran ja kissan omistajia asiantuntevasti sydänsairauksien ja munuaisten vajaatoiminnan hoidon osalta ja tukea omistajaa eläinlääkärin määräämän hoidon tavoitteisiin pääsemisessä.

Koulutuspäivän jälkeen tiedät, mitä sydänsairauksia koiralla ja kissalla esiintyy, mitä voidaan hoitaa ja, millä keinoin. Ymmärrät myös, miksi munuaisten vajaatoiminta kehittyy kissalle ja koiralle, miten sitä voidaan ehkäistä ja, miten hoitaa.

Tuotenäyttely täydentää päivän antia

Koulutuspäivän yhteydessä järjestämme tuttuuun tapaan myös tuotenäyttelyn, jossa pääset keskustelemaan ja oppimaan eläinlääkeyritysten tuoteasiantuntijoilta. Näyttelystä saat tietoa laajasti erilaisista valmisteista, joten päivän anti on taatusti monipuolista.


Eläinasiantuntemusta apteekista 2019, 10.4. Allergiatalo, Helsinki

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 21.3.2019 mennessä!

Jaa