22. toukokuuta 2019|14:08

Järjestämme Dermokosmetiikka-koulutuspäivän 18.9. Helsingissä, Taitotalossa

Tarjoamme monipuolisen kattauksen niin asiantuntijaluentoja, näytteilleasettajia kuin demonstraatioita tuotteiden oikeaoppisesta käytöstä.

Jaa

Koulutuspäivän jälkeen tunnet itsesi varmemmaksi, kun suosittelet tuotteita asiakkaillesi ja neuvot heitä kosmetiikan käytössä.
Tule hankkimaan käytännöllisiä vinkkejä ja innostumaan uudestaan työstäsi!

Päivä soveltuu erinomaisesti apteekkikosmetologeille, apteekkikosmetiikan parissa työskenteleville farmasian ammattilaisille sekä apteekkien kosmetiikkavastaaville.

Iholla on oma kello

Yksi seminaarin mielenkiintoisista aiheista on ihon vuorokausirytmi ja sen hyödyntäminen ihotuotteiden valinnassa. Mitä tuotteita kannattaa suositella yöksi entä, mitä päiväksi? Saat tästä luennosta varmasti hyviä vinkkejä myynti- ja neuvontatyöhön.

Paljon tietoa iho-sairauksesta kärsivän asiakkaan hyväksi

Iho-ongelmat ja ihosairaudet ovat myös itsetunolle kova pala. Moni ottaa kiitollisena vastaan neuvot ja tuotteet, joilla peittää laikkuja ja näppylöitä. Koulutuksessa pääset näkemään käytännönläheisten demojen avulla, kuinka kosmetiikalla ja ihovoiteilla voidaan peittää yleisimpiä ikäviä iho-ongelmia. Lisäksi iho-ongelmien hoitoa ja dermokosmetiikan roolia siinä käsitellään myös ihotautilääkärin näkökulmasta.

Opasta asiantuntevasti kypsän ihon hoidossa

Vaihdevuodet tuovat tullessaan myös muutoksia naisen ihoon. Minkälaista tuotteista iho hyötyy tässä elämäntilanteessa säilyäkseen mahdollisimman elinvoimaisena ja vahvana? Entä, mitä toiveita asiakkaalla on kosmetiikan suhteen? Näihin kysymyksiin on hyvä tietää vastaus apteekissa, sillä kyseessä on merkittävä asiakasryhmä, tuotteita on paljon ja asiakkailla saattaa olla virheellisiä käsityksiä siitä, mitkä tuotteet toimivat parhaiten.

Monipuolisen päivän kaikki aiheet tukevat työtäsi koskemtiikkahyllyllä:

• Saat neuvoja, kuinka kosmetiikkaa käytetään lääkehoitojen tukihoitona
• Ymmärrät apteekin kosmetiikka-asiakkaiden erityispiirteitä ja osaat suositella heille oikeita tuotteita.
• Näet ja kuulet, kuinka apteekkiasiakkaille tyypillisiä iho-ongelmia peitetään meikin avulla.
• Saat lisää varmuutta kosmetiikan myymiseen.
• Opit kosmetiikan lainsäädännöstä ja sen valvonnasta Suomessa.
• Pääset tutustumaan eri dermokosmetiikkasarjoihin ja keskustelemaan tuotteista näytteilleasettajien kanssa.

Innostuitko?

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Dermokosmetiikka 2019 -koulutuspäivään 4.9. mennessä.

Jaa