Uutiskuva

11. kesäkuuta 2019|14:59

Syksyn iltawebinaarit ovat nyt myynnissä!

Iltawebinaareille voi osallistua missä vain, kun on käytössä tietokone tai älypuhelimin, hyvä nettiyhteys sekä kuulokkeet tai kaiuttimet.

Jaa

Pysy ajan tasalla ja kirkasta osaamisesi!

Iltawebinaareilla käsitellään apteekin neuvontatyötä tukevia aiheita. Tavoitteenamme on tarjota luentoja, joiden ansiosta sinä osaat neuvoa ja ohjata asiakkaitasi entistä paremmin heidän lääkehoitojensa onnistumisessa.

Kokeneelle farmasian ammattilaiselle Iltawebinaarit toimivat hyvänä tapana päivittää osaamistaan ja kerrata tietojaan. Uusille farmaseuteille luennot tarjoavat puolestaan varmuutta neuvontatyöhön tuomalla kliinisen näkökulman täydentämään yliopistolla saatua perustietoa. 

Luennot on suunniteltu ensisijaisesti avoapteekin farmaseuttisen henkilöstön tarpeisiin, mutta sopivat myös soveltuvin osin sairaalafarmasian ammattilaisille.

Tutustu syksyn luentoihin verkkosivuillamme ja ilmoittaudu mukaan viimeistään viikkoa ennen luentoa.
 

Syksyn luentoaiheet ovat:


Torstai 19.9. klo 18-19.50
Eteisvärinän hoito (Tutustu ohjelmaan tästä)
Sydän- ja verisuonisairauksien lääkehoitoa käsittelevät luennot ovat aina toivottuja Iltawebinaarin aiheita, eikä ihme. Apteekeissa kohdataan sydänpotilaita päivittäin, joten oma osaaminen kannattaa pitää ajan tasalla. Luennolla käymme läpi, mistä eteisvärinässä on kyse, hoitolinjat, nykylääkehoidon suositukset ja lääkeneuvonnan kannalta tärkeät asiat.

Torstai 10.10. klo 18-19.50
Haavan hoito (Tutustu ohjelmaan tästä)
Moni apteekkilainen kaipaa varmuutta kohdata asiakas haavahyllyllä. Erilaisia haavoja on paljon, samoin tuotteita ja sidetarpeita. Aiheesta riittäisi puhuttavaa päiviksi. Farmaseutin on kuitenkin tärkeää hallita pintaruhjeiden ja -haavojen hoidon neuvonta, joten tulemme tällä luennolla keskittymään siihen. Käymme läpi aseptiikan periaatteet, haavan paranemisen ja siinä huomioitavat asiat sekä haavan paranemista edistävät tuotteet ja sidetarpeet.

Torstai 12.12. klo 18-19.50
Pitkäaikaisen kivun lääkehoito (Tutustu ohjelmaan tästä)

Pitkäaikaisesta kivusta kärsivän asiakkaan tukeminen hänen lääkehoitonsa onnistumisessa voi tuntua vaikealta. Asiakkaan tukemista helpottaa, kun oma osaaminen pitkäaikaisen kivun hoidosta on ajan tasalla. Luennolla kertaamme pitkittyneen kivun patofysiologiaa, käymme läpi lääkehoidon tavoitteet, käytössä olevat lääkkeet, hoidon tehoon vaikuttavat asiat sekä lääkehoidon purkamisen.
 

Iltawebinaarit ovat kätevä tapa opiskella!

Iltawebinaareille voi osallistua missä vain, kun on käytössä tietokone tai älypuhelimin, hyvä nettiyhteys sekä kuulokkeet tai kaiuttimet.

Voit valita seuraatko livelähetystä, jolloin sinulla on myös mahdollisuus lähettää kysymyksiä luennoitsijalle chatillä. Vaihtoehtoisesti voit katsoa luentotallenteen, joka on käytössäsi viikon ajan luennon jälkeen.

Jaa