Uutiskuva

2. elokuuta 2019|11:13

Jälleen avoinna! - Maksuton kivun itsehoidon osaamiskartoitus apteekeille

Testaa helposti oma osaamisesi kivun itsehoidossa ja kipuasiakkaan palvelemisessa. Lue ohjeet tästä.

Jaa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Päivitys 2.8.2019

Saamiemme yhteydenottojen ja toiveiden perusteella olemme jälleen avanneet kivun itsehoidon osaamiskartoituksen! Jos siis et ole osaamiskartoitusta vielä suorittanut, voit tehdä kartoituksen vaikka saman tien. Kysely on avoinna toistaiseksi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maksuton kivun itsehoidon osaamiskartoitus

FOK on tuottanut apteekin farmaseuttiselle henkilöstölle osaamiskartoituksen, jonka saat veloituksetta käyttöösi. Kartoituksen tekeminen on helppoa ja itsessään jo opettavaista. Samalla hahmotat kivun itsehoitoneuvonnassa tarvittavan osaamisen. Kartoituksen päätteeksi saat tulokset omasta tämänhetkisestä osaamisestasi graafisena kuvana, josta selviää myös mahdolliset osaamisvajeesi. Kartoituksen tuloksia ei jaeta muille.

Osaamiskartoitus perustuu itsearviointiin ja on tarkoitettu oman osaamisesi kehittymisen tueksi, joten kysymyksiin kannattaa vastata mahdollisimman rehellisesti. Kommentteja avoimiin kenttiin ei tarvitse laittaa, eikä mitään kysymystä kannata ohittaa, jotta saat realistisen kuvan osaamisestasi. Kartoituksen tekemiseen menee aikaa noin 15-30 minuuttia.

Jos kehitystarpeita jollain osaamisalueella ilmenee, on hyvä keskustella esimiehen kanssa ja pohtia mahdollista koulutustarvetta.

Ohjeet osaamiskartoituksen tekemiseen

Lataa tästä kuvallinen ohje osaamiskartoituksen tekemiseen. Ohjeessa kerrotaan, miten luot käyttäjätunnukset ja pääset tekemään osaamiskartoituksen.

Laita luomasi käyttäjätunnukset talteen, koska palveluun voit jatkossakin kirjautua tekemilläsi tunnuksilla (käyttäjätunnuksena sähköpostiosoitteesi).

Luo tunnukset ja tee osaamiskartoitus

1. Siirry selaimella (Firefox tai Chrome) osoitteeseen login.qridi.fi tai lataa Qridi Business -sovellus mobiililaitteestasi.

2. Paina Luo tunnukset -nappia

3. Kirjoita projektin liittymistunnus m3WTfRY3

4. Valitse pudotusvalikoista Farmasian oppimiskeskus

5. Luo itsellesi tunnukset ja kirjaudu sisään.

6. Valitse Arvioinnit -välilehdeltä osaamiskartoitus ja voit aloittaa. Osaamiskartoitus on tehtävä kerralla loppuun.

7. Testin loputtua löydät arvioinnin Vastaukset-välilehdeltä (valitse ko. Kivun itsehoito -osaamiskartoitus).

Jos sinulla on jo tunnukset, saat käyttöösi osaamiskartoituksen palvelun (Qridi) oikeasta yläkulmasta Profiili-valikosta.

Jaa