Uutiskuva

11. maaliskuuta 2020|09:20

Palaamassa apteekkiin? – Perehdy uuteen työhösi verkkokoulutuksella

Paluu apteekkityöhön -kurssi antaa hyvän kuvan farmaseutin työstä nykyapteekissa, perehdyttää työtä ohjaaviin viranomaismääräyksiin ja ohjeisiin sekä sähköiseen reseptiin.

Jaa
Valkoinen takki päälle pitkästä aikaa?

Viimeisen 15 vuoden aikana apteekkityöhön on tullut muutoksia. Digitalisaatio on tuonut uusia työkaluja ja työtapoja ja viranomaismääräysten ja oheistusten osalta on tullut paljon uutta. Tämän lisäksi farmasian ammattilaisen rooli lääkehoidon asiantuntujana apteekissa vaatii laajaa osaamista lääkehoidoista ja hyviä kommunikaatiotaitoja.

Vaikka asiat ovat muuttuneet siitä, kun viimeksi puit valkoisen takin yllesi, pääset varmasti kärryille nopeammin kuin arvaatkaan. Voit kuitenkin helpottaa valmistautumistasi uuteen työhösi perehtymällä siihen etukäteen.

Paluu apteekkityöhön -verkkokoulutus auttaa perehtymään voimassa oleviin viranomaismääräyksiin ja ohjeisiin sekä sähköiseen reseptiin (eReseptiin). Lisäksi kurssi tarjoaa työkaluja ja ajatuksia neuvontatyön ja asiakaspalvelun tueksi.

Kurssilla käsiteltäviä asioita:

•    Fimean määräys lääkkeiden toimittamisesta, Kelan ohjeet apteekeille sekä tietosuojaan liittyvä ohjeistus
•    sähköisen reseptin toimittaminen
•    keskeiset lääketiedon lähteet ja työkalut, jotka tukevat asiantuntijaa työssään
•    onnistuminen asiakaskohtaamissa ja lääkeneuvontatilanteissa
•    lisäneuvontaa vaativat itsehoitolääkkeet (LVI-lääkkeet)

Tutustu Paluu Apteekkityöhön verkkokoulutukseen tästä!
 

Verkkokouluksemme ovat kätevästi saatavilla, kun sinulle sopii

Verkkokoulutuksemme ovat aina saatavilla ja heti käytettävissäsi, kun olet ilmoittautunut.
Opiskeluaikaa on kuusi viikkoa, joten voit valita teetkö koulutusta pikkuhiljaa vai nopeammassa tahdissa, vaikka koko kurssin kerralla.

Valikoimistamme löytyy runsaasti koulutuksia, jotka tukevat ammattitaitoasi farmaseuttina apteekissa. Löydät esimerkiksi laajan valikoiman eri sairauksien lääkehoitoa käsitteleviä koulutuksia, asiakaspalvelukoulutuksia ja eläinlääkintää käsitteleviä koulutuksia.

Tutustu muihin apteekkifarmaseutin työtä tukeviin verkkokoulutuksiimme tästä!
 

Näin ilmoittaudut koulutukseen

Jotta voit ilmoittautua FOK:n koulutuksiin, sinun täytyy perustaa itsellesi käyttäjätunnus. Pääset perustamaan itsellesi tunnukset sivustomme etusivulta, oikeasta yläreunasta, kohdasta Rekisteröidy.

Profiilin luomisessa huomioitavaa!
Mikäli et halua profiilin perustamisvaiheessa liittää käyttäjätunnustasi mihinkään yritykseen, valitse pudotusvalikosta Olen yksityishenkilö -vaihtoehto
Muussa tapauksessa etsi pudotusvalikosta yritys, jossa työskentelet. Silloin voit tehdä työnantajasi laskuun ilmoittautumisia.

Riippumatta siitä, onko profiilisi liitettynä johonkin yritykseen, voit halutessasi myös maksaa ilmoittautumisesi itse valitsemalla Maksan laskuni itse -vaihtoehdon ilmoittautumisen yhteydessä. Työtilanteesi muuttuessa voit myös liittää profiilisi uuteen yritykseen tai poistaa profiilisi yrityksestä.


Tarvitsetko apua?

Mikäli sinulla on kysyttävää käyttäjätunnuksen perustamisesta, otathan meihin yhteyttä.

oppimiskeskus@fok.fi tai puh: 09-6129 430 (arkisin klo 8:00-15:30)

 

 

Jaa