Uutiskuva

17. joulukuuta 2020|12:25

Hyvää joulunaikaa ja intoa uuteen koulutusvuoteen!

Päätämme kiitollisina koronan siivittämän 40-vuotisjuhlavuotemme

Jaa

Kaikki koulutuksemme tarjottiin tänä vuonna etäyhteyksin ja rikoimme opiskelijaennätyksiä! FOK:n koulutuksissa ja tapahtumissa on tänä vuonna ollut jo 12 000 osallistujaa.

Voit ensi vuonnakin opiskella juuri itsellesi sopivalla tavalla. Tarjolla on tutut webinaarimme, verkkokoulutuksemme ja koulutuspäivät, joihin voi osallistua myös etäyhteyksin. Voit aloittaa kanssamme LHA-koulutuskokonaisuuden opiskelun juuri itsellesi sopivalla hetkellä.
Farmasian Päivät järjestetään ensi vuonna 1.-2.10.2021. Seuraamme tarkasti tautitilannetta, mutta tavoitteena on tarjota hybriditapahtuma, johon voit tulla joko paikanpäälle tai ostaa valikoidut luentotallenteet katsottavaksi seuraavan viikon aikana.

Kiitoksia teille kaikille, jotka olette tehneet kanssamme tämän vuoden. Kiitos upeille kouluttajillemme, aktiivisille suunnitteluryhmäläisillemme ja ohjausryhmillemme sekä Farmasian Päivien toteutuksessa mukana olleille ja ennen kaikkea teille, jotka olette halunneet kehittää itseänne ja osallistuneet aktiivisesti koulutuksiimme ja Farmasian Päiville.
Toivomme jokaiselle hyvää juhlapyhien aikaa, rauhaa ja rentoutta! Olemme tänä jouluna tukeneet Helsinki Mission tärkeää työtä yksinäisyyden vähentämiseksi. 
 
 

Jaa

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: