Uutiskuva

17. lokakuuta 2018|10:02

Apteekin Facebook-sisällön tuottaja HUOM! Ilmoittaudu mukaan webinaariin viimeistään 29.10.

Järjestämme webinaarin: Työkaluja Facebook -markkinoinnin tueksi torstaina 1.11. klo 14.00-15.00. Voit valita seuraatko webinaaria livenä vai katsotko tallenteen jälkikäteen.

Jaa
Kouluttajana webinaarissa toimii sosiaalisen median ammattilainen Lotta Kinnunen.

Kinnunen työskentelee Somecolla Social Media Specialistina. Yrityksen verkkosivuilla hänet esitellään toimiston todelliseksi ilopilleriksi, jonka valoisa asenne on tarttuvaa laatua. Lotan työpäivät vierähtävät visuaalisen sisällöntuotannon lisäksi mainonnan, copywritingin, konseptien kehittämisen sekä sosiaalisen median kouluttamisen parissa.

Älä häiritse!

Lotta painottaa, että sosiaalinen media tulisi valjastaa aidosti strategiseksi markkinoinnin välineeksi – somestakin saa ja täytyy lähteä hakemaan suoraa myynnin ja kilpailukyvyn kasvua ainaisen brändityön lisäksi.

”On hyvä muistaa, että sosiaalinen media on paikka, jossa asioita laitetaan sellaisten ihmisten silmille, jotka niitä eivät välttämättä haluaisi nähdä. Siksi, kun hankkii mainostilaa ja tuuppaa viestinsä suurelle joukolle, on tärkeä miettiä, onko mainoksessasi mitään vastaanottajaa kiinnostavaa. Voitko tehdä siitä ilahduttavaa tai oivaltavaa? Aina kannattaa olla ihana ja kiva tai rehellisesti kantaaottava ja haastava”, Lotta kannustaa hymyillen.

Webinaaria livenä seuraavilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Lotta Kinnuselle koulutuksen aikana.

Miksi kannattaa osallistua?

Koulutus tarjoaa apteekeille tiiviin tietopaketin käyttökelpoisia ideoita ja työkaluja Facebook -markkinoinnin kehittämiseen apteekissa.

Tunnin mittaisen tehokurssin aiheet ovat:

1.Facebook nyt ja huomenna
-Facebook Suomessa
-Kuinka näkyä kohdeyleisölle; Facebook algoritmi

2.Tavoitteellinen markkinointiviestintä Facebookissa
-Facebookin julkaisutyökalut
-Sisältökalenteri

3.Mitä mittaan?
-Opi onnistumisista
-Millainen on hyvä mittaamisen pohja?

Webinaari on joustava tapa kouluttautua. Voit joko osallistua live-lähetykseen, jolloin sinulla on myös mahdollisuus esittää kouluttajallemme kysymyksiä tai katso webinaaritallenne myöhemmin, kun sinulle sopii. Tallenne on katsottavissa viikon.

Webinaariin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin verkkosivujemme kautta. Saat henkilökohtaisen linkin sähköpostiisi tuntia ennen webinaarin alkua, jolla rekisteröidyt mukaan lähetykseen. Kaikki ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen.

Työkaluja Facebook -markkinoinnin tueksi -webinaari
Torstai 1.11.2018 klo 14.00 - 15.00 (live), tallenne katsottavissa viikon

Ilmoittaudu webinaariin tästä viimeistään 29.10.

Jaa