Uutiskuva

20. marraskuuta 2018|10:02

Huomasitko! Järjestämme webinaarin Palvelumuotoilun hyödyistä apteekille 4.12.2018

Webinaari lähetetään tiistaina 4.12. klo 14.00-15.00. Voit valita seuraatko webinaaria livenä vai katsotko tallenteen jälkikäteen.

Jaa
Kouluttajana webinaarissa toimii palvelumuotoilun ammattilainen ja farmaseutti Laura Rinta-Jouppi.

Laura on palvelumuotoilun ammattilainen ja farmaseutti, joka aloitti apteekkiuransa 14 –vuotiaana TET -harjoittelussa. Yli 50 eri apteekissa työskentely on tuonut apteekkimaailmasta kattavan kuvan. Palvelumuotoilijana hän on tehnyt projekteja pk-yrityksille ja pörssiyhtiöille.

Miten apteekki hyötyy palvelumuotoilusta?

Apteekit eivät voi kilpailla hinnoilla, joten asiakaskokemus ja palvelut ovat apteekin tärkeimmät kilpailuvaltit. Palvelumuotoilun avulla pystytään kehittämään apteekin toimintaa konkreettisin ja osallistavin menetelmin. Webinaarissa avataan palvelumuotoilun hyötyjä ja esitellään kolme konkreettista menetelmää kehitystyöhön.

Webinaarin jälkeen tiedät
•    Mitä palvelumuotoilu tarkoittaa
•    Kuinka palvelumuotoilun menetelmät auttavat apteekkiliiketoiminnan kehittämisessä
•    Kolme menetelmää, joiden avulla voit kehittää apteekin asiakaskokemusta ja palveluita

Webinaari on suunnattu erityisesti apteekkareille sekä asiakaskokemuksen ja palveluiden kehittämisestä vastaaville henkilöille apteekeissa. Se soveltuu kuitenkin hyvin koko apteekin henkilöstölle.

Miksi kannattaa osallistua?

Webinaari on joustava tapa kouluttautua. Voit joko osallistua live-lähetykseen, jolloin sinulla on myös mahdollisuus esittää kouluttajallemme kysymyksiä tai katso webinaaritallenne myöhemmin, kun sinulle sopii. Tallenne on katsottavissa viikon.

Webinaariin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin verkkosivujemme kautta 27.11.mennessä. Saat henkilökohtaisen linkin sähköpostiisi tuntia ennen webinaarin alkua, jolla rekisteröidyt mukaan lähetykseen. Kaikki ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen webinaarin jälkeen.

Palvelumuotoilun hyödyt apteekkitoiminnan kehittämisessä -webinaari
Tiistai 4.12.2018 klo 14.00 - 15.00 (live), tallenne katsottavissa viikon

Tutustu webinaarin ohjelmaan tästä

Jaa