Uutiskuva

18. joulukuuta 2018|16:03

MS-tauti ja sen nykyhoito-iltawebinaari 24.1.2019

Kevään iltawebinaarien ohjelma on julkaistu. Huomasithan, että ensimmäinen webinaari järjestetään jo tammikuussa.

Jaa

Tutustu kevään iltaluentoihin klikkaamalla luento-otsikkoja alla ja ilmoittaudu luennoille viimeistään viikkoa ennen tapahtumia.

Kevään luentoaiheet ovat:

Torstai 24.1. klo 18-19.50
MS-tauti ja sen nykyhoito

Osallistujien toiveaihe. MS-taudin hoito on uudessa murroksessa kiitos viime vuosina tulleiden uusien biologisten lääkehoitojen. Luennolla kertaamme MS-taudin patologiaa ja opimme taudin kulkuun vaikuttavista lääkkeistä. Lisäksi perehdymme MS-taudin oireiden lääkehoitoon sekä ravitsemus- ja elämäntapahoitoon.

Torstai 21.3. klo 18-19.50
Sepelvaltiotautipotilas apteekissa

Sepelvaltimotaudin kanssa elää paljon suomalaisia. Taudin ensi oire voi olla dramaattinen infarkti tai se voi alkaa salakavalasti pikkuhiljaa. Kyseessä on myös suomalaisten yleisin kuolinsyy, joten terveydenhuollon ammattilaisilla apteekki mukaan lukien on tärkeä rooli neuvojina ja tukijoina, niin primaari- kuin sekundaariprevention osalta. Iltawebinaarilla päivität osaamisesi sepelvaltimotaudista ja sen lääkehoidosta!

Torstai 9.5. klo 18-19.50
Astman hoito tänään

Astman hoidon tavoitteena on sairauden hyvä hallinta, oireettomuus ja pahenemisvaiheiden estäminen. Onnistunut omahoito perustuu siihen, että lääkkeitä osataan käyttää oikein, joten farmasian ammattilaisilla on tärkeä rooli astmaatikon tukemisessa. Hallitsetko astman lääkekirjon? Tiedätkö missä vika, jos vaikuttaa siltä, että astman hoito ei ole tasapainossa? Iltawebinaari vastaa muun muassa näihin kysymyksiin.
 

Pysy ajan tasalla ja kirkasta osaamisesi!

Iltawebinaareilla käsitellään apteekin neuvontatyötä tukevia aiheita. Tavoitteenamme on tarjota luentoja, joiden ansiosta sinä osaat neuvoa ja ohjata asiakkaitasi entistä paremmin heidän lääkehoitojensa onnistumisessa ja tukea näin muuta terveydenhuoltoa hoidon tavoitteisiin pääsemisessä.

Kokeneille farmasian ammattilaisille Iltawebinaarit toimivat hyvänä tapana ylläpitää ja päivittää osaamistaan. Uraansa aloittelevalle farmaseutille luennot tarjoavat puolestaan varmuutta neuvontatyöhön tuomalla kliinisen näkökulman täydentämään yliopistolla saatua perustietoa. 

Luennot on suunniteltu ensisijaisesti avoapteekin farmaseuttisen henkilöstön tarpeisiin, mutta sopivat myös farmakoterapiasta kiinnostuneille sairaalafarmasian ammattilaisille.
 

Iltawebinaarit ovat FOK:n perinteiset Iltaluennot kätevämmällä tekniikalla!

Siirryimme Iltaluentojen toteutuksessa videoneuvottelutekniikasta joustavampaan webinaaritekniikkaan syksyllä 2018. Luentoja voi nyt seurata missä vain, kun on käytössä tietokone tai älypuhelimin, hyvä nettiyhteys sekä kuulokkeet tai kaiuttimet.

Luennoille ilmoittaudutaan viimeistään viikkoa ennen verkkosivujemme kautta. Kaikki ilmoittautuneet saavat henkilökohtaisen rekisteröitymislinkin webinaariin tuntia ennen lähetystä.

Ilmoittautumismaksulla saat myös käyttöösi luentotallenteen viikon ajaksi luennon jälkeen. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki tallenteeseen webinaarin jälkeisenä päivänä.

Suoraa webinaarilähetystä seuraavat voivat lähettää kysymyksiä luennoitsijalle chat-toiminnolla.

Jaa