Uutiskuva

13. elokuuta 2018|16:05

Syyskuun kolme kovaa koulutuspäivää farmaseuteille

Syyskuussa tarjonnassamme on kolme laadukasta koulutuspäivää apteekin farmaseuttiselle henkilöstölle. Aiheet ovat sydän- ja verenpainesairauksien hoito, terveysliikunta osana sairauksien hoitoa sekä uni ja unihäiriöiden hoito.

Jaa

Farmaseutin antamalla neuvonnalla ja elämäntapaohjauksella voi olla merkittävä vaikutus potilaan hoitoon sitoutumisessa. Syyskuun kolme lähipäiväämme tarjoavat tukea työhösi. Tutustu ohjelmiin tarkemmin ja aloita syksy syventämällä asiantuntemustasi!

Valtimosairaudet ja verenpaine tauti
11.9.2018, Helsinki

Suomessa noin puoli miljoonaa ihmistä käyttää verenpainelääkkeitä, eivätkä muutkaan valtimosairaudet ole harvinaisia. Tule mukaan kertaamaan, mitkä ovat sydänsairauksien riskitekijät, miten niitä ehkäistään ja hoidetaan? Päivitä tietosi ajan tasalle valtimosairauksista ja kohonneen verenpaineen hoidosta.

Päivän aikana pääset perehtymään myös eteisvärinän syihin ja hoitoon.

Tutustu ohjelmaan tästä

Liikkujan apteekki ja liikuntapalveluiden tuotteistaminen apteekissa
25.9, Helsinki

Miten otan liikunnan puheeksi apteekin tiskissä? Miten antaa eväät terveysliikuntaan diabeetikolle ja hengityssairaalle?

Liikkujan apteekki -konseptia tukevassa koulutuspäivässä kuulet muun muassa UKK-instituutin johtajan Tommi Vasankarin luennon liikunnan merkityksestä sairauksien ennaltaehkäisyssä sekä liikunnan terveysvaikutuksista

Psykologi Satu Lähteenkorva antaa puolestaan vinkkejä, miten asiakasta voi lähestyä ja ohjata liikunnan aloittamiseen.

Lisäksi kuulet terveysliikunnan uusista tuulista sekä saat tietoa siitä, minkälaista liikuntaa edistävää yhteistyötä yhteistyökumppanien kanssa voi paikallisesti tehdä.

Tutustu ohjelmaan tästä

Uni, terveys ja toimintakyky
27.9.2018, Helsinki

Kaikki uniongelmat eivät ole samanlaisia ja sama henkilö voi kärsiä useammasta erilaisesta unihäiriöstä samanaikaisesti. Niinpä myös unihäiriöiden hoidossa vaaditaan osaamista asiakkaan yksilöllisen hoidon neuvonnassa ja tukemisessa. Koulutuspäivä tarjoaa asiantuntijoiden osaamisen käyttöösi.

Koulutus tarjoaa tietoa unen rakenteesta ja huollosta, unihäiriöistä sekä unesta erityistilanteissa, kuten vuorotyössä ja aikaerossa. Kuulet myös, miten unta tutkitaan.

Tutustu ohjelmaan tästä

Syvennä asiantuntemustasi unesta ja osaamistasi unihäiriöiden hoidosta!

Uni terveys ja toimintakyky -koulutuspäivä on osa Uni terveyden perustana -koulutustarjotinta. Suorittamalla myös tarjottimeen kuuluvat verkkokoulutuksemme Fysiologiaa apteekin arkeen sekä Unihäiriöiden hoito, syvennät asiantuntemustasi unesta ja osaamistasi unihäiriöiden hoidosta.

Tutustu koulutustarjottimen verkkokoulutuksiin:

Fysiologiaa apteekin arkeen

Unihäiriöiden hoito

Jaa