Uutiskuva

26. kesäkuuta 2020|11:53

Toimistomme aukioloajat kesällä

Farmasian oppimiskeskuksen toimisto hiljenee kesälomien viettoon. Toimistomme on kiinni 29.6.-2.8.2020

Jaa
Farmasian oppimiskeskuksen puhelinvaihde ja toimisto ovat kiinni heinäkuun.

Toimistomme on kiinni 29.6.-2.8.2020. Palvelemme jälleen maanantaina 3.8. klo 8.00 alkaen. Toimistomme ollessa kiinni, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen oppimiskeskus@fok.fi. Vastaamme kaikkiin viesteihin tiistasin ja perjantaisin.

Tukea verkkokoulutuksiin liittyviin teknisiin ongelmiin 

Verkkokoulutuksemme ovat asiakkaidemme saatavilla koko kesän. Eli verkkokoulutuksiimme voi ilmoittautua ja niitä voi suorittaa normaalisti itselleen sopivana aikana. Verkkokoulutuksiin liittyvissä teknisissä ongelmissa, kuten ilmoittautumiseen ja kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen oppimiskeskus@fok.fi, Vastaamme näihin viesteihin tiistaisin ja perjantaisin myös 29.6.-2.8. aikana.

Vältä verkkokoulutuksen suorittamiseen liittyviä ongelmia

Selain. Verkkokoulutus saattaa toimia huonommin Internet Explorer -selaimella (IE) kuin muilla selaimilla, joten suosittelemme käyttämään uudempia selaimia, kun suoritat verkkokoulutusta.

Videot eivät pyöri. Jos videot eivät näy tai jäävät jumiin, kannattaa tarkistaa, että verkkoyhteys toimii. Heikko yhteys on usein syynä tämän tyyppisiin ongelmiin. Kannattaa myös tarkistaa, että käytössä oleva selain on päivitetty.

Todistuksen saa tulostettua kurssiympäristöstä, kun kaikki pakolliset tehtävät on hyväksytysti tehty. Huomaa, että todistus on ladattava kurssin käyttöajan puitteissa.

Kurssiympäristö on sinulle avoin tasan 6 viikkoa ilmoittautumishetkestä (LHA-akuiset verkkokoulutukset ovat avoinna 8 viikkoa ilmoittautumishetkestä). Huomaa, että käyttöaikasi käynnistyy saman tien, kun olet ilmoittautunut kurssille riippumatta siitä, koska kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa.

Ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille toivoo,

FOK:n väki

Jaa