Uutiskuva

2. heinäkuuta 2019|14:53

Toimistomme aukioloajat kesällä

Farmasian oppimiskeskuksen toimisto hiljenee muutamaksi viikoksi kesälomien viettoon. Toimistomme on kiinni 8.7.-28.7.

Jaa
Farmasian oppimiskeskuksen puhelinvaihde ja toimisto ovat kiinni kolme viikkoa heinäkuussa

Toimistomme on kiinni 8.7.-28.7. Palvelemme jälleen maanantaina 29.7. klo 8.00 alkaen. Toimistomme ollessa kiinni, pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen oppimiskeskus@fok.fi. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian, kun toimistomme on jälleen auki.

Tukea verkkokoulutuksiin liittyviin teknisiin ongelmiin 

Verkkokoulutuksemme ovat asiakkaidemme saatavilla koko kesän. Eli verkkokoulutuksiimme voi ilmoittautua ja niitä voi suorittaa normaalisti itselleen sopivana aikana. Verkkokoulutuksiin liittyvissä teknisissä ongelmissa, kuten ilmoittautumiseen ja kirjautumiseen liittyvissä ongelmissa, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen oppimiskeskus@fok.fi, Vastaamme näihin viesteihin mahdollisimman pian myös 8.7.-28.7.aikana.

Vältä verkkokoulutuksen suorittamiseen liittyviä ongelmia

Selain. Verkkokoulutus saattaa toimia huonommin Internet Explorer -selaimella (IE) kuin muilla selaimilla, joten suosittelemme käyttämään uudempia selaimia, kun suoritat verkkokoulutusta.

Videot eivät pyöri. Jos videot eivät näy tai jäävät jumiin, kannattaa tarkistaa, että verkkoyhteys toimii. Heikko yhteys on usein syynä tämän tyyppisiin ongelmiin. Kannattaa myös tarkistaa, että käytössä oleva selain on päivitetty.

Todistuksen saa tulostettua kurssiympäristöstä, kun kaikki pakolliset tehtävät on hyväksytysti tehty. Huomaa, että todistus on ladattava kurssin käyttöajan puitteissa.

Kurssiympäristö on sinulle avoin tasan 42 vuorokautta. Huomaa, että käyttöaikasi käynnistyy saman tien, kun olet ilmoittautunut kurssille riippumatta siitä, koska kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa.

Verkkokoulutusten monivalintatehtävissä on viisi yrityskertaa ja halutessasi näet oikeat vastaukset jokaisen yrityksen jälkeen. Tehtävässä on saatava puolet vastauksista oikein, jotta tehtävä kirjautuu hyväksytyksi.

Ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille toivoo,

FOK:n väki

Jaa