Uutiskuva

15. marraskuuta 2018|10:30

Nähdään FOK:n näyttelyosastolla 2a58!

Me FOK:ilaiset haluamme tavata kaikki asiakkaamme ja yhteityökumppanimme, joten tulethan tervehtimään meitä näyttelyosastollemme.

Jaa

Erityisesti farmasian ammattilaisille haluaisimme tänä vuonna esitellä ihastuttavan vanhan herran, nimeltä Arvo. Arvo oli nuorempana kova suunnistaja ja haluaa siksi kutsua sinut mukaan Arvo-suunnistukseen.

- Tule ihmeessä kokeilemaan! Tämä Arvo-suunnistus on helppoa ja siistiä sisätyötä, ei niin kuin nuoruudessani, kun edustin Tarmo-Veikkoja. Silloin rämmittiin suossa ja juostiin risukossa. Voi niitä aikoja!

Arvo vinkkaa, että suunnistukseen kannattaa valmistautua lataamalla älypuhelimen sovelluskaupasta Arilyn-sovellus, myös Farmasian Päivien FP-sovelluksesta saattaa olla apua, sillä siitä löytyy kartta.

- Helppoa kuin heinän teko ja osastolla tytöt auttavat sitten alkuun. Niin ja olen varannut kaikille maaliin tulleille pienen palkinnon.    

Vaikka Arvo kaipaa erityisesti farmasian ammattilaisten seuraa, koska tarvitsee apua lääkitystensä kanssa, hän toivottaa myös kaikki muut Farmasian Päivien vieraat tervetulleeksi FOK:n ständille.

- Juu, kannattaa ehdottomasti tulla jututtamaan näitä Farmasian oppimiskeskuksen emäntiä. Mukavia ja osaavia naisia ovat, vaikka eivät harrastakaan suunnistusta.

Kaikkien FOK:n osastolla vierailleiden kesken arvomme kaksi valinnaista verkkokoulutusta. Lisäksi osastolla on käynnissä uutiskirjekampanja. Kiitoksena uutiskirjeemme tilaamisesta, saat pienen lahjan.

Nähdään osastolla 2a58!

Terveisin FOK:n porukka ja Arvo

 

Jaa