Uutiskuva

29. toukokuuta 2020|11:49

Farmasian Päivät 2020 virtuaalisesti yhdessä!

Farmasian Päivät 2.-3.10.2020 on päätetty tänä vuonna turvallisuussyistä järjestää virtuaalisesti. Tarjolla on historian suurin lääkealan virtuaalitapahtuma Suomessa.

Jaa

Farmasian Päivien teemana on tänä vuonna Uusi aika! Tämä teema näkyy paitsi ohjelmassa, myös tapahtuman toteuttamistavassa.

Farmasian Päivien luento-ohjelma tullaan tarjoamaan striimattuna rinnakkaisissa interaktiivisessa sessiossa. Osallistuja voi seurata ohjelmaa haluamistaan sessioista, vaihtaa sessiosta toiseen sekä osallistua keskusteluun viestiseinän välityksellä. Mukana tapahtumassa on noin sata esiintyjää - oman alansa huippuasiantuntijoita, kiinnostavia keskustelijoita ja käytännönläheisiä case-esityksiä.

Farmasian Päivien ohjelma on jo julkaistu www-sivuillamme ja se pyritään tarjoamaan kokonaisuudessaan myös virtuaalitapahtumassa. Ohjelmaan voi tulla pieniä sisällöllisiä- tai aikataulumuutoksia. Ajantasaisen ohjelman löydät aina verkkosivuiltamme.

Farmasian Päivien aikana järjestään myös virtuaalinen ePosterikilpailu. Palkintoja jaetaan sekä Toiminnan kehittäminen että Tiede ja tutkimus -sarjoissa. Odotamme innolla, onko sairaala-apteekeissa tai apteekeissa luotu epidemian myötä uusia digitaalisia toimintamalleja, joita esitellään posterikilpailussa.

Lääkealan ansioituneet organisaatiot palkitaan perjantaina 2.10.2020 Farmasian Päivien elämyksellisissä virtuaaliavajaisissa luentojen päätteeksi. Avajaisissa palkitaan Vuoden opetusapteekki, Vuoden lääkeinformaatioteko, posterikilpailun voittajat sekä esitellään Albert Wuokko -palkinnon saaja.

Virtuaalinäyttely

Farmasian Päivien näyttely on tärkeä osa tapahtumaa. Se mahdollistaa osallistujille tutustumisen tuotteisiin ja palveluihin sekä keskustelut näytteilleasettajien kanssa. Virtuaalinäyttely suunnitellaan yhteistyössä näytteilleasettajien kanssa. Näytteilleasettajat voivat tarjota osastoillaan halutessaan myös omaa oheisohjelmaa ja luentoja.

Jaa