Uutiskuva

21. syyskuuta 2020|08:37

Kaikki mukaan FOK FunRun -hyväntekeväisyysjuoksuun lauantaiaamuna 3.10!

FOK FunRun potkaistaan käyntiin lauantaiaamuna 3.10. klo 7.30 Hengitysliiton järjestämällä etäjumpalla. Jumppa lähetetään livenä FOK:n instagramissa ja Farmasian Päivien Facebookissa.

Jaa

Farmasian Päivien historian ensimmäinen virtuaalinen hupihyväntekeväisyysjuoksu haastaa mukaan liikkumaan ja tekemään hyvää. Nyt onkin ainutlaatuinen mahdollisuus aloittaa seminaaripäivä iloisella liikuntatuokiolla kollegoiden kanssa, vaikka isommallakin porukalla.

Osallistumismaksu (10 euroa) lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteelle, jonka FunRun -osallistujat ja Farmasian Päivien osallistujat äänestävät. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hengitysliiton kanssa. Hyväntekeväisyyskohdetta voi äänestää 30.9. saakka ja kohde julkaistaan Farmasian Päivien avajaisissa perjantaina 2.10. Ilmoittautua voi kuitenkin 3.10. klo 7.00 asti.

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Luodaan yhteinen kokemus, tule mukaan alkujumppaan ja jaa FOK FunRun -kokemuksesi somessa

FOK FunRun potkaistaan käyntiin lauantaiaamuna 3.10. klo 7.30 Hengitysliiton järjestämällä etäjumpalla. Alkujumppa lähetetään livenä niin FOK:n instagramissa kuin Farmasian Päivien Facebookissa. Jumpan jälkeen onkin helppo lähetä 5 kilometrin lenkille juosten tai kävellen.
Jumpasta tehdään myös tallenne, joka löytyy Farmasian Päivien verkkosivun Ajankohtaista-osiosta. Tallenne on katsottavissa viikon ajan Farmasian Päivien jälkeen.

Haastamme myös osallistujia jakamaan FunRun-kokemuksiaan somessa. Ota videopätkä tai kuva liikuntatuokiostanne ja tägää meidät @farmasian_oppimiskeskus ja #fokfunrun2020 Mikäli käytössäsi on julkinen Instagram-tili ja olet antanut luvan tarinoiden uudelleenjakamiseen, jaamme tarinasi meidän Instagram-tarinassa ja Farmasian Päivien Facebookin tarinassa. Bongailemme myös feed:in puolelle tehtyjä postauksia hashtagilla fokfunrun2020 sekä Facebook:iin tehtyjä julkaisuja hakusanalla fokfunrun2020.

Jos et voi osallistua päätapahtumaan lauantaiaamuna, lähde FunRun-lenkille sinulle sopivana ajankohtana Farmasian Päiviä edeltävällä viikolla.

Jaa