Uutiskuva

18. kesäkuuta 2020|10:58

Kaikki mukaan FOK FunRun -hyväntekeväisyysjuoksuun lauantaiaamuna 3.10!

Muista ilmoittautua ajoissa, sillä kaikki 14.8. mennessä ilmoittautuneet saavat FOK FunRun T-paidan ja 100 nopeinta saavat myös lippiksen.

Jaa

Farmasian Päivien historian ensimmäinen virtuaalinen hupihyväntekeväisyysjuoksu haastaa mukaan liikkumaan ja tekemään hyvää. Nyt onkin ainutlaatuinen mahdollisuus aloittaa seminaaripäivä iloisella liikuntatuokiolla kollegoiden kanssa, vaikka isommallakin porukalla.

Osallistumismaksu (10 euroa) lahjoitetaan lyhentämättömänä hyväntekeväisyyskohteelle, jonka FunRun -osallistujat ja Farmasian Päivien osallistujat äänestävät. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hengitysliiton kanssa.

Ilmoittautumisen kanssa ei kannata viivytellä, sillä kaikki 14.8. mennessä ilmoittautuneet saavat FunRun T-paidan ja sadalle nopeimmalle paitasponsorimme Verman lahjoittaa myös lippikset. T-paidat ovat unisex mallia ja one size fits all.

Ilmoittautumaan pääset tästä!

Luodaan yhteinen kokemus, tule mukaan FunRun -yhteisöömme

FOK FunRun potkaistaan käyntiin lauantaiaamuna 3.10. klo 7.00 Hengitysliiton järjestämällä etäjumpalla, joka lämmittelee lenkkeilijöiden lihakset suoritukseen. Jumpan jälkeen onkin helppo lähetä 5 kilometrin lenkille juosten tai kävellen.

Haastamme kaikki osallistujat jakamaan FunRun-kokemuksensa kanssamme. Ota videopätkä tai kuva liikuntatuokiostanne ja tägää meidät #fokfunrun2020

Jos et voi osallistua päätapahtumaan lauantaiaamuna, lähde FunRun-lenkille sinulle sopivana ajankohtana Farmasian Päiviä edeltävällä viikolla ja lähetä siitä kuva-aineistoa meille #fokfunrun2020 tägillä.

Jaa