Tapahtuman tiedot
Ilmoittaudu
Tarkista tiedot ja vahvista
Ohjelma
Kohderyhmä: Apteekkien kehittämisestä vastaavat esimiehet ja johto

Tavoite: Koulutuskokonaisuus on suunnattu johtamisen työkaluksi apteekeille. Tavoitteena on antaa osaaminen käynnistää ja ylläpitää suunnitelmallista kehittämistyötä apteekissa. Koulutuksessa keskitytään laadun johtamiseen mm. apteekkien prosessien ja niiden tehostamisen (LEAN), riskienhallinnan, auditoinnin sekä asiakas- ja sidosryhmäkokemuksen kautta. Laatutyö ei edellytä laatusertifikaatin hakemista apteekille, vaan sitä voi hyödyntää myös apteekin prosessien systemaattisessa kehittämisessä.
Opetusmenetelmät: Luennot, ennakkotehtävät ja välihtehtävät, verkkokoulutus, itsenäinen ja ohjattu työskentely, oma laatuprojekti
Valmennuksen ohjelma

Koulutuksen rakenne

Koulutus koostuu neljästä koulutuspäivästä, verkkokoulutuksesta ja oppimistehtävistä. Koulutuksen aikana työstetään omaa kehittämisprojektia. Verkko-oppimisympäristö toimii koulutuksen tukena. Opiskelijat saavat projektityönsä edistymiseen ja onnistumiseen taravittaessa henkilökohtaista ohjausta tuutoreilta.

Koulutuksen teemoja

1.    Johdanto laatutyöhön
2.    Toiminnan kehittäminen
3.    Laadun johtaminen
4.    Auditointi apteekin kehittämisessä
5.    Jatkuva parantaminen

Ajankohta

Valmennus alkaa 7.2.2019, valmennuksessa on yhteensä kaksi lähipäivää keväällä ja kaksi syksyllä, kokonaiskesto vuoden.

Lisätietoja

Johtamisvalmennuksen tarkempi sisältö löytyy Lähipäivien sisältö -välilehdeltä. Lisätiedot Marikki Peltoniemi, marikki.peltoniemi@fok.fi. Koulutuksen sisällöstä vastaa ModoQuality Oy. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10.

Osallistumismaksu
1800 €, hintaan lisätään alv 24 %

 

Muutokset mahdollisia.

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti.

Copyright © Farmasian oppimiskeskus