Tapahtuman tiedot
Ilmoittaudu
Tarkista tiedot ja vahvista
Ohjelma
Kohderyhmä: Apteekkien laatuasioista ja kehittämisestä vastaavat

Tavoite: Koulutuskokonaisuus on suunnattu laatujohtamisen työkaluksi apteekeille. Tavoitteena on antaa osaaminen käynnistää ja ylläpitää suunnitelmallista laatutyötä apteekissa. Koulutuksessa keskitytään laatujohtamiseen mm. apteekkien prosessien ja niiden tehostamisen (LEAN), riskienhallinnan, auditoinnin sekä asiakas- ja sidosryhmäkokemuksen kautta.
Opetusmenetelmät: Luennot, ennakkotehtävät ja välihtehtävät, verkkokoulutus, itsenäinen ja ohjattu työskentely, oma laatuprojekti
Valmennuksen ohjelma

Tavoite

Koulutuskokonaisuus on suunnattu laatujohtamisen työkaluksi apteekeille. Tavoitteena on antaa osaaminen käynnistää ja ylläpitää suunnitelmallista laatutyötä apteekissa. Koulutuksessa keskitytään laatujohtamiseen mm. apteekkien prosessien ja niiden tehostamisen (LEAN), riskienhallinnan, auditoinnin sekä asiakas- ja sidosryhmäkokemuksen kautta.

Kohderyhmä

Apteekkien laatuasioista ja kehittämisestä vastaavat esimiehet ja johto.

Koulutuksen rakenne

Koulutus koostuu neljästä koulutuspäivästä, verkkokoulutuksesta ja oppimistehtävistä. Koulutuksen aikana työstetään omaa laatuprojektia. Verkko-oppimisympäristö toimii koulutuksen tukena. Opiskelijat saavat laatutyönsä edistymiseen ja onnistumiseen taravittaessa henkilökohtaista ohjausta tuutoreilta.

Koulutuksen teemoja

1.    Johdanto laatutyöhön
2.    Toiminnan kehittäminen
3.    Laadun johtaminen
4.    Auditointi apteekin kehittämisessä
5.    Jatkuva parantaminen

Ajankohta

Valmennus alkaa 7.2.2019, valmennuksessa on yhteensä kaksi lähipäivää keväällä ja kaksi syksyllä, kokonaiskesto vuoden.

Lisätietoja

Johtamisvalmennuksen tarkempi sisältö löytyy Lähipäivien sisältö -välilehdeltä. Lisätiedot Marikki Peltoniemi, marikki.peltoniemi@fok.fi. Koulutuksen sisällöstä vastaa ModoQuality Oy. Koulutus on suunniteltu yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa. Koulutus järjestetään, jos osallistujia on vähintään 10.

Osallistumismaksu
1800 €, hintaan lisätään alv 24 %

 

Muutokset mahdollisia.

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -sertifikaatti.

Copyright © Farmasian oppimiskeskus