Uusi verkko-oppimisympäristö taipuu moneen

Otamme vuoden 2019 alusta käyttöön uuden verkko-oppimisympäristön. Uusi ympäristö ohjaa entistä paremmin opiskeluasi ja tekee opiskelusta oivaltavampaa ja innostavampaa. Järjestelmän käyttöliittymä on  responsiivinen, joten opiskelusi sujuu kätevästi kaikilla päätelaitteilla, missä ja milloin tahansa. Visuaalisesti selkeän ja tyylikkään ympäristön ansiosta käsityksesi omien opintojesi etenemisestä muodostuu yhdellä silmäyksellä. Selkeys ja uudenlainen innovatiivisempi sisältö tukevat osaltaan oppimista ja motivaatiota, mikä johdattaa sinut parempiin tuloksiin!

 

Verkkokoulutuksen aloitusajankohdat päätät sinä! Voit aloittaa opiskelun heti, kun olet ilmoittautunut koulutukseen.

 

Kuuden viikon koulutukset

Koulutusten sisällöt on rakennettu pieniin asiakokonaisuuksiin ja sisältö ovat käytännönläheisiä ja monipuolisia.  Voit opiskella omaan tyyliisi ja työskennellä koulutusten parissa kiireisten työpäivien lomassakin.

 

Kolmen kuukauden verkkokoulutukset
Osa verkkokoulutuksista ohjaa tekemään kehittämistoimia omassa työyhteisössä tai omassa tavassa tehdä työtä. Näissä tukenasi on verkkovalmentaja, joka saattelee sinut vaihe vaiheelta kohti uusia kehittyneempiä toimintatapoja.

 

Verkkokoulutukset osana koulutuskokonaisuutta

LHA-koulutuskokonaisuus rakentuu  yksittäisistä verkkokoulutuksista. Verkkokoulutusten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu  lähipäiviä, arviointityöskentelyä potilaiden kanssa sekä  oman oppimisen arviointia ja reflektointia sähköisen portfolion tukemana.

 

Verkkokoulutukset osana monimuoto-opiskelua

Apteekin laatu -johtamisvalmennus koostuu verkkokoulutuksesta ja useammasta valmennuspäivästä. verkkokoulutusympäristö ohjaa valmennusta ja toimii yhteisöllisen oppimisen tukena vuoden kestävässä koulutuksessa.