Webinaarit

Webinaari on vaivaton tapa omaksua ja oppia uutta ja päivittää alan kehitykseen liittyvät uusimmat trendit. Webinaari on tehokas ja lyhyt virtuaalinen koulutustapahtuma, jossa kouluttaja ja osallistujat eivät ole samassa tilassa. Osallistujat liittyvät webinaariin omalta tietokoneeltaan tai mobiililaitteeltaan internet-yhteyden kautta ja näkevät webinaarin esitykset selainikkunassa

Osallistujat voivat esittää kouluttajalle kysymyksiä chat-toiminnolla. Kouluttaja vastaa kysymyksiin lyhyiden luentojen väleissä tai luentojen lopuksi. Myös kouluttaja voi halutessaan lähettää osallistujille kysymyksiä tai kyselyjä. Osallistujat saavat live-webinaarin lisäksi käyttöönsä webinaaritallenteet ja sähköisen koulutusmateriaalin kahden viikon ajaksi.

Webinaarit lähetetään työpäivän aikana. Jos osallistuminen ei onnistu juuri lähetysaikaan, on webinaaritallenne osallistujan käytössä viikon ajan.

Tarjoamme syksyllä 2018 viisi livelähetystä ajankohtaisista aiheista. Lisäksi tarjoamme kolme iltawebinaaria, joista voit lukea tarkemmin Iltaluennot-sivulta.