Uutiskuva

26. tammikuuta 2021|12:36

LHA-asiantuntijuus työn ohessa, omaan tahtiin!

Tartu haasteeseen ja päivitä osaamisesi tähän päivään!

Jaa

Valmistuvilla farmaseuteilla ja proviisoreilla oleva LHA-asiantuntijuus tulee vuosien myötä muokkaamaan farmasian ammattilaisten työn luonnetta.

LHA-opiskelu palkitsee heti

Työelämässä olevien farmaseuttien ja proviisorien kannattaa pohtia LHA-opintoja, jotta työpaikoille ja työmarkkinaan ei synny kahden kerroksen väkeä. Opiskelun voi aloittaa omaan tahtiin, askel kerrallaan. Jokainen koulutus vahvistaa osaamistasi ja tukee heti asiakaspalvelutyötä, lääkeneuvontaa ja lääkitysturvallisuuden varmistamista.

Tutustu FOK:n tarjoamaan LHA-koulutuskokonaisuuteen, joka pitää sisällään verkkokoulutuksia ja kaksi koulutuspäivää. Lisäksi saat käyttöösi koko opiskelijaverkostomme tuen FOK:n omassa suljetussa keskusteluryhmässä.

Asiantuntijuus haetaan portfoliomenettelyllä. Opintojemme kautta on jo valmistunut useita LHA-asiantuntijoita!

LHA-Potilastapauspäivä 7.4.2021

Oletko jo edennyt opinnoissasi siihen pisteeseen, että voisit osallistua LHA-Potilastapauspäivään? Koulutuspäivä tarjoaa mahdollisuuden tuottaa itsenäisesti kaksi potilastapausta, jotka voit hyödyntää LHA-portfoliohaussa. Koulutuspäivä järjestetään etänä.

Järjestämme myös syksyllä LHA-Potilastapauspäiviä . Tilaa tästä itsellesi tieto, kun syyskuun ja marraskuun koulutuspäivä julkaistaan ja siihen voi ilmoittautua.

LHA-Tietokannat koulutuspäivä 11.11.2021

Suuren suosion saanut LHA-tietokannat koulutuspäivä on hyvä ponnahduslauta aloittaa LHA-opinnot.

Koulutuspäivässä opit hakemaan tehokkaasti tietoa Duodecimin tietokannoista sekä opit tulkitsemaan tietoa yksilöllisesti asiakaskohtaisesti.

Päivän aikana hyödynnetään mm. Lääketietokantaa, Lääkeinteraktiot ja - haitat, Raskaus ja imetys, Lääkkeet ja munuaiset, Lääkityksen kokonaisarvio, Lääkkeet ja maksa sekä muita farmaseuttista työtä tukevia tietokantoja.

Tilaa tästä itsellesi tieto, kun marraskuun koulutuspäivän ohjelma julkaistaan ja siihen voi ilmoittautua.

 

Jaa