Uutiskuva

24. tammikuuta 2023|10:53

Apteekin oma oppimisympäristö tekee oppimisesta yhteisöllistä (koulutukset -25 % hinnalla)

Ota apteekillenne käyttöön oma oppimisympäristö, joka räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne. Oppimisesta tulee tämän myötä yhteisöllistä ja innostavaa.

Jaa

Apteekin omaan oppimisympäristöön voi valita tänä vuonna koulutuksia koko tarjonnastamme eli verkkokoulutusten lisäksi mikrokoulutuksia, iltawebinaareja ja koulutuspäiviä. Oppimisympäristöön voi valita tilaushetkellä tarjonnassa olevia koulutuksia.

  • Verkkokoulutukset ovat käytössänne vuoden loppuun asti.
  • Mikrokoulutukset, iltawebinaarit ja koulutuspäivät ovat apteekin oppimisympäristössä käytössä samoin kuin ostettaessa ne itsenäisinä koulutuksina (live-lähetyksenä ja viikon ajan tallenteena). Mikäli joku haluamanne iltawebinaari tai mikrokoulutus ei ole vielä myynnissä, kysy sen saatavuutta oppimisympäristöön FOK:ista.

Koulutukset -25 % alennuksella oppimisympäristössä!

Oppimisympäristön hinta muodostuu sinne valittujen koulutusten ja käyttäjien mukaan. Farmaseuttiset koulutukset laskutetaan farmaseuttisen henkilökunnan määrän ja teknisille suunnatut koulutukset teknisten määrän mukaan.Kaikki koulutukset ja yhteinen keskustelu näkyvät kuitenkin kaikille oppimisympäristössä mukana oleville työntekijöille.

Oppimisympäristön käyttöä ohjaava henkilö (yksi esihenkilö) saa veloituksetta oppimisympäristön käyttöönsä ja samalla hänelle annetaan opintosuoritusraporttien katseluoikeudet.

Oppimisympäristön koulutuksista annetaan -25 % alennus.

Alennuksessa olevat koulutukset: Biologisen lääkehoidon tuki apteekissa -verkkokoulutus laskutetaan alennetulla hinnalla 39,20 e (+ alv 24 %) 31.3.2023 asti tai maaliskuun lopun jälkeen ostettaessa normaalihinnalla 102 e (+ alv 24 %), josta annetaan -25 % alennus.

Minimilaskutus oppimisympäristöstä on 1500 e (+alv 24 %).

Haluatko tilata apteekillenne oman oppimisympäristön?

  1. Valitse koulutuksista ne koulutukset, jotka haluatte omaan oppimisympäristöönne. Mikäli joku haluamanne iltawebinaari tai mikrokoulutus ei ole vielä myynnissä, kysy sen saatavuutta oppimisympäristöön FOK:ista.
  2. Kokoa henkilöstöstöstä lista etunimi, sukunimi, henkilökohtainen sähköpostiosoite ja toimenkuva (farmaseuttinen vai tekninen työntekijä).
    Päätä esihenkilö, jonka vastuulla on ohjata oppimista ja jolle annetaan oppimisympäristön raporttien käyttöoikeus.
  3. Ilmoita FOKille sähköpostitse (oppimiskeskus@fok.fi) koulutukset, jotka haluatte oppimisympäristöön sekä kuinka monta farmaseuttia ja teknistä työntekijää oppimisympäristöä käyttää.
  4. FOK laskee oppimisympäristölle hinnan ja kun olette hyväksyneet hinnan, FOK tuottaa apteekille oppimisympäristön, joka on käytössänne vuoden loppuun asti.
  5. Saat FOKista Excel-pohjan, johon täytetään työntekijöiden ja oppimista ohjaavan esihenkilön tiedot. Oppimisympäristön tomitusaika on noin viikko, kun hinta on apteekissa hyväksytty.
  6. Oppimisympäristö laskutetaan, kun se on valmiina apteekin käyttöön.

Oppimisympäristöön voidaan tarvittaessa lisätä henkilöitä myös myöhemmin, käyttöoikeus laskutetaan samoin periaattein kuin muidenkin työntekijöiden. FOK voi myös poistaa henkilöitä oppimisympäristöstä pyynnöstänne, jos esimerkiksi työntekijä vaihtaa työpaikkaa. Tässä yhteydessä ei kuitenkaan palauteta osallistumismaksua apteekille.

Oman oppimisympäristön tilaukset sähköpostitse oppimiskeskus@fok.fi

 

Jaa