Uutiskuva

19. joulukuuta 2023|16:56

Miksi keskittää koulutukset Farmasian oppimiskeskukseen?

Tarjoamme kaikki palvelut apteekin henkilöstön kehittämiseen. Jatkossa saat meiltä myös raportit koulutusseurantaan ja verovähennyksen tekemistä varten.

Jaa
  1. FOK tarjoaa laadukasta riippumatonta koulutusta, jossa kouluttajana on aina oman alansa asiantuntija. Koulutukset on suunniteltu ohjelmassa ilmoitetulle ensisijaiselle kohderyhmälle.
  2. FOK on ammatillista täydennyskoulutusta tarjoava yhdistys, jonka toimintaa ohjaavat sen jäsenorganisaatiot. Jäsenorganisaatioitamme ovat mm. farmasiaa opettavat yliopistot, Apteekkariliitto, Farmasialiitto ja Fimea.
  3. FOK on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka pyrkii hinnoittelemaan koulutukset niin edullisiksi kuin mahdollista. Mitä enemmän meillä on opiskelijoita ja Farmasian Päivien osallistujia, sitä edullisemmaksi voimme jatkossa laskea hintatason.  
  4. Kehitämme jatkuvasti tarjontaamme ja tästä esimerkkeinä ovat mikrokoulutukset ja  sähköiset osaamismerkit, jotka helpottavat systemaattista ja tavoitteellista henkilöstön kehittämistä apteekissa. Jatkossa tarjoamme asiakkaillemme myös muita työkaluja henkilöstön kehittämisen tueksi.
  5. Kehitämme raportointia asiakkaillemme. Jos olet keskittänyt koulutuksia FOKille, voit pyytää vuoden 2024 alussa raportin 2023 aikana ostetuista koulutuksista. Raportilta saat suoraan ostettujen koulutusten suoritusajat verottajalle koulutusvähennystä varten.
Jaa