Farmasian Päivien luentoliput 
Farmasian Päivien luentovieraaksi voit ilmoittautua täällä
 
Ilmoittautuminen edellyttää kirjautumista ilmoittautumisjärjestelmään, mikäli sinulla ei ole tunnuksia voit luoda itsellesi ne tästä.
 
Luentoliput

Yhden päivän luentolippu, sis. lounas PE tai LA                       203 € (+ alv 24 %)

Kahden päivän luentolippu, sis. lounaat PE+LA                       364 € (+ alv 24 %)

Kaikista lipuista on voimassa Early Bird -hinta -15 % 31.8.2023 asti!
Yllä mainitut lippuhinnat voimassa 1.9.-25.10.2023. Osallistumismaksuihin tulee 20 %:n korotus 25.10.2023 jälkeen.

Yhden päivän ja kahden päivän luentolippu sisältää pääsyyn luennoille, näyttelyyn, buffetlounalle ja muuhun oheisohjelmaan lippusi voimassaolopäivänä. Luentolippuihin sisältyy tulostettava luentomateriaali, joka jaetaan sähköisenä verkkoalustalla sekä maksuton naulakkopalvelu läntisessä naulakossa tapahtuman aukioloaikoina.

Ale-luentoliput

Ale-luentolippu farmasian opiskelijat (*) PE+LA                         67 € (+ alv 24 %)

Ale-luentolippu farmasian opiskelijat, sis lounaat (*) PE+LA    117 € (+ alv 24 %)

Ale-luentolippu muut ryhmät (**) PE+LA                                    122 € (+ alv 24 %)

Ale-luentolippu muut ryhmät, sis. lounaat (**) PE+LA               172 € (+ alv 24 %)

Kaikista lipuista on voimassa Early Bird -hinta -15 % 31.8.2023 asti! Yllä mainitut lippuhinnat voimassa 1.9.-25.10.2023. Osallistumismaksuihin tulee 20 %:n korotus 25.10.2023 jälkeen.

Ale-luentoliput sisältää pääsyyn luennoille, näyttelyyn ja muuhun oheisohjelmaan kumpanakin tapahtuman päivänä. Ale-luentolipun hintaan sisältyy myös buffetlounas/lounaat, mikäli lipussa on siitä maininta, Luentolippuihin sisältyy tulostettava luentomateriaali, joka jaetaan sähköisenä verkkoalustalla sekä maksuton naulakkopalvelu läntisessä naulakossa tapahtuman aukioloaikoina.

(*) Farmasian opiskelijat

  • farmasian perustutkinto-opiskelijat eli farmaseutin, proviisorin tai farmasian tiedekunnan maisteritutkintoa suorittavat opiskelijat.

(**) Muut ryhmät

  • muut päätoimiset perustutkinto-opiskelijat kuin farmasian perustutkinto-opiskelijat (esim. lääketeknikko-opiskelija)
  • alan työttömät
  • eläkeläiset
  • asevelvollisuutta tai siviilipalvelusta suorittavat
  • vanhempainpäivärahalla tai hoitovapaalla olevat
  • omaishoitajat

HUOM! Ale-luentolippujen ostaneiden oikeus alennukseen tarkastetaan. Tapahtuman järjestäjä on sinuun erikseen yhteydessä sähköpostitse ennen tapahtumaa.

Luentolipun hintaan sisältyvä lounas

Farmasian Päivien osallistumismaksuun sisältyy buffetlounas, mikäli lipussa on siitä maininta. Buffetlounas on tarjolla tapahtumapäivinä klo 11–14 erikseen ilmoitetuissa ravintoloissa.

Osallistumisen peruminen

Early Bird -lipun voi perua kuluitta 31.8.2023 asti, mikäli lippu maksetaan laskulla (yritykset). Peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä osoitteeseen oppimiskeskus@fok.fi. Early Bird -lippua (yritykset ja yksityishenkilöt) ei voi perua sen jälkeen, kun siitä on lähetetty lasku tai se on maksettu.

Normaalihintaisen luentolipun voi perua kuluitta 25.10.2023 asti, mikäli lippu maksetaan laskulla (yritykset). Peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä osoitteeseen oppimiskeskus@fok.fi. Normaalihintaista luentolippua (yritykset ja yksityishenkilöt) ei voi perua sen jälkeen, kun siitä on lähetetty lasku tai se on maksettu.

Osallistumistietojen muuttuminen ilmoittautumisen jälkeen

Lähetäthän meille muutettavat tiedot vastaamalla saamaasi osallistujavahvistukseen.

Tulosta osallistujakortti etukäteen

Farmasian Päivillä edellytetään, että osallistujalla on näkyvillä tulostettu osallistujakortti. Luentolipun ja näyttelylipun ostaneet saavat linkin Farmasian Päivien osallistujakortin tulostamista varten ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli osallistujakortti ei ole mukana saavuttaessa Messukeskukseen veloitamme osallistujakortin tulostamisesta toimistomaksun (20 € + alv 24 %).

Näyttelyalue

Farmasian Päivät on ammattitapahtuma. Kaikilta tapahtumaan osallistuvilta vaaditaan osallistumiseen oikeuttava osallistujakortti (luento/näyttely). Pääsy näyttelyalueelle sisältyy luentolippusi hintaan lippusi voimassaolopäivänä. Mikäli näyttelyalueella on rajattu reseptilääkealue, on sinne sisäänpääsy vain lääkkeiden määräämiseen tai toimittamiseen oikeutetuilla henkilöillä. Reseptilääkkeiden markkinointisäädökset edellyttävät kyseistä alueen rajaamista. Näyttely on tarkoitettu vain farmasian ja lääketeollisuuden ammattilaisille, terveydenhuollon muille ammattihenkilöille, apteekkien ja sairaala-apteekkien muulle henkilökunnalle sekä näiden alojen opiskelijoille.

Farmasian Päivien tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste löytyy täältä.

Päivitetty 1.6.2023/PK