Tapahtuman tiedot
Ilmoittaudu
Tarkista tiedot ja vahvista
Tietoja
Kohderyhmä: Apteekkarit. Valmennusta tarjotaan tilauskoulutuksena esimerkiksi apteekkiryhmittymille. Valmennus suositeltava osallistujamäärä on 10-15. Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

Uudistuva apteekki -valmennus tarjoaa kokeneiden vetäjien johdolla tukea oman apteekin roolin kirkastamiseen tulevaisuuden toimintaympäristössä. Samalla saat apua uusien kasvun mahdollisuuksien tunnistamiseksi sekä asiakkuuksien ja palveluiden kehittämiseksi. Valmennus kannustaa myös kehittymään johtajana ja antaa työkaluja työyhteisön uudistamiseen.

Valmennuksen rakenne: Kokonaisuus koostuu kolmesta lähipäivästä, joiden välillä tehdään kehittämistyötä omassa apteekissa. Valmennuksessa käytetään monipuolisia ja ketteriä menetelmiä, kuten valmentajan alustuksia, pienryhmätyöskentelyä, case-työskentelyä sekä pelejä ja simulaatioita. Lisäksi hyödynnetään arvioita, lukumateriaaleja ja parisparrausta.


Lähipäivä 1: Tulevaisuuden visio. Tunnistat toimintaympäristön ja terveydenhuollon muutosten vaikutuksen oman apteekin ja palvelutarjonnan kehittämiselle.

Lähipäivä 2: Asiakkuudet ja myynti. Tunnistat mahdollisuuksia palveluiden myymiseen sote-keskuksille (B2B-sektorille). Ymmärrät, miten asiakaskokemusta voidaan parantaa ja luoda sillä kilpailuetua. Tunnistat osaamisen kehittämisen tarpeita.

Lähipäivä 3: Uudistuva johtaminen ja tiimi. Saat työkaluja asiantuntijoiden johtamiseen, oman itsetuntemuksen parantamiseen ja oman johtajuuden kehittämiseen. Tunnistat uudistumisen tarpeita tiimin käytännöissä ja toimintakulttuurissa.

Valmennus on tuotettu yhteistyössä Suomen Apteekkariliiton kanssa.

Lisätietoa valmennuksesta minna.svensk@fok.fi