Uutiskuva

8. tammikuuta 2018|09:57

Tutustu Iltaluentojen kevään aiheisiin ja merkkaa luentoajat kalenteriisi

Iltaluentojen kevään ohjelma on valmis ja luentojen ajankohdat vahvistuneet. Ilmoittautumisaika alkaa helmikuussa, kun ilmoittautumisjärjestelmämme on otettu käyttöön. Tiedotamme ilmoittautumisen käynnistymisestä erikseen.

Jaa

Iltaluennot-luentosarja tarjoaa farmasian ammattilaiselle hyödyllistä, ajantasaista tietoa apteekin näkökulmasta tärkeistä sairauksista ja niiden hoidosta. Luentojen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää ammatillista osaamista apteekkityössä sekä tuoda uusia valmiuksia asiakasneuvontaan. Alla esittelemme kevätkauden aiheet:

15.3. Päivitettyä tietoa dyslipidemioiden hoidosta
Dyslipidemioiden Käypä hoito -suositus on päivitetty. Kevään ensimmäinen Iltaluento tarjoaa tietoa uudistetuista hoitotavoitteista sekä päivitettyä tietoa hoidon toteuttamisesta perinteisillä sekä uusilla lääkkeillä. Käsittelemme myös lasten ja nuorten dyslipidemioita.

19.4. Nivelreuman hoito vuonna 2018
Nykytiedon ja uusien tehokkaiden lääkkeiden ansiosta reuman hoidon tavoite on oireettomuus. Samalla on muistettava, että hoitamattomana tauti on yhä tuhoisa. Iltaluennolla varmistat, että tietosi nivelreumasta ovat ajan tasalla ja saat työkaluja potilaan tukemiseen lääkehoidon onnistumisessa.

24.5. Psoriaasin monet kasvot ja nykyhoito
Psoriaasin hoitoon on tullut uusia tehokkaita lääkkeitä, mutta paikallishoito on yhä lievän taudin hoidon kulmakivi. Iltaluennolla kertaat psoriaasin eri muodot sekä päivität tietosi hoidon tavoitteista ja kuulet nykylääkehoidosta. Opit myös ymmärtämään potilaan arkea sairauden kanssa.

Täydennyskoulutusta farmasian ammattilaiselle ympäri Suomen

Iltaluennot kuvataan Helsingissä ja live-lähetystä voi seurata usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan studio, josta luennolle on kätevin osallistua. Osallistujilla on mahdollisuus esittää illan luennoitsijalle kysymyksiä.

 

Jaa