16. elokuuta 2018|12:56

Vanhuspsykiatrian huippuasiantuntijat luennoivat lokakuussa Helsingissä!

Iäkkäiden psykiatristen sairauksien lääkehoidollisiin erityiskysymyksiin keskittyvä koulutuspäivä on suunniteltu niin apteekkien kuin sairaala-apteekkien farmasian ammattilaisille.

Jaa

Tarjoamme tilaisuuden tulla kuuntelemaan vanhuspsykiatrian ja muistisairauksien pitkän linjan osaajia lokakuun 10. päivä Helsinkiin Allergiatalolle.

Asiantuntijoina koulutuspäivässä muun muassa geriatrian ja psykiatrian erikoislääkäri Eeva Hölttä HUS:sta sekä neurologian erikoislääkäri Merja Hallikainen Itä-Suomen yliopistolta.

Milloin valitaan lääke?

Ikäihmisten psykiatristen sairauksien erityispiirteet asettavat reunaehtoja hoidolle. Lääkehoidon osalta on esitettävä kysymyksiä, kuten: milloin valitaan lääkehoito? Minkälaisilla annoksilla vanhuksilla voidaan oireita lievittää turvallisesti? Minkälaisia lääkkeettömiä keinoja on käytettävissä? Näitä kysymyksiä pohdimme koulutuksessa ja etsimme niihin parhaita ratkaisuja yhdessä.

Keskustelemme myös neurologisten sairauksien, kuten esimerkiksi muistisairauksien, psykiatrisista oireista ja niiden haastavasta hoidosta.

Lue lisää: Vanhuus ja mieli Allergiatalossa Helsingissä 10.10

 

Jaa