Uutiskuva

08. elokuuta 2019|12:00

Apteekin toimintaohjeet käytäntöön -koulutuspäivä apteekkareille ja proviisoreille 2019 Helsinki

Apteekkitarkastuksessa havaitaan usein, että toimintaohjeet eivät ole osa apteekin toimintaa, mutta entä jos ne toimisivatkin apteekkisi johtamisen tukena?

Jaa

Tämän ajatuksen pohjalta olemme suunnitelleet koulutuspäivän, jonka tavoitteena on auttaa muuttamaan apteekin hyllystä löytyvä toimintaohjekansio hyödylliseksi työkaluksi laadukkaan apteekkipalvelun kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Päivän aiheet:

Miksi toimintaohjeet tulisi olla osa apteekin jokapäiväistä toimintaa?

Apteekkitarkastuksissa havaitaan usein puutteita toimintaohjeisiin liittyen. Vaadittavia toimintaohjeita puuttuu tai henkilökunnan perehdyttäminen toimintaohjeisiin on puutteellista.

Koulutuspäivän aamupäivä on suunniteltu yhteistyössä Fimean kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden kuulla ja keskustella toimintaohjeista viranomaisen edustajan kanssa. Aamupäivän päätteeksi sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä toimintaohjeilla tavoitellaan ja, miksi juuri tietyt toimintaohjeet vaaditaan.
 

Miten toimintaohjeet osaksi apteekin jokapäiväistä toimintaa?

Aamun session jälkeen tiedämme, miksi toimintaohjejärjestelmä on tärkeä ja mitä viranomainen edellyttää toimintaohjeilta. Seuraavaksi pohdimme, miten toimintaohjeet saadan ohjaamaan ja tukemaan apteekin toimintaa? Koulutuspäivän iltapäivä auttaa sinut tässä hyvään alkuun.

Opit johtamisen käytänteitä, jotka helpottavat yhteisiin toimintatapoihin ja pelisäöntöihin sitouttamista. Näillä opeilla toimintaohjeiden jalkauttaminen osaksi apteekin arkea voi alkaa.

Koulutuspäivä auttaa sinua pääsemään alkuun

Koulutuspäivä on suunniteltu erityisesti uusille apteekkareille. Päivä sopii myös erinomaisesti proviisoreille sekä kokeneemmillekin apteekkareille, jotka haluavat kehittää oman apteekkinsa toimintajärjestelmää sekä oppia prosessien johtamisesta ja kehittämisestä.
 

Apteekin toimintaohjeet käytäntöön 26.9.2019, Orginal Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Koulutuspäivä järjestetään seuraavan kerran 3.11.2020, ilmoittaudu www.fok.fi -> hae koulutuksia -> Apteekin toimintaohjeet käytäntöön

Jaa