Uutiskuva

03. elokuuta 2021|10:00

Farmasian Päivät 1.-2.10.2021 turvallisesti yhdessä

Tapahtuma-alan rajoituksia tullaan purkamaan, joten jatkamme hyvillä mielin Farmasian Päivien järjestelyä terveysturvallisuudesta huolehtien Messukeskuksessa.

Jaa

Farmasian Päivillä on tänä vuonna varmistettu tapahtuman terveysturvallisuus monin toimenpitein. Messukeskuksen väljät, hyvin ilmastoidut tilat mahdollistavat sekä näyttelyn että luentosalien järjestelyt siten, että muihin osallistujiin on mahdollista pitää välimatkaa. Ruokailu järjestetään kansainvälisistä kongresseistakin tutulla eväsruokailulla. Eväspakettia varten myydään etukäteen lounaslippuja. Ruoan voi syödä valitsemassaan paikassa, vaikkapa sään salliessa ulkona.

Lisäksi suosittelemme, että tapahtumaan osallistutaan vain, mikäli on saanut rokotteet tai on sairastanut koronan tai käytössä on tuore negatiivinen koronatestitulos. Mikäli kansallinen koronapassi tulee käyttöön ennen Farmasian Päiviä, otetaan se tapahtumassa käyttöön. Farmasian Päivillä osallistujilta edellytetään kirurgisten suu-nenäsuojien tai FFP2-maskien käyttöä. Tarkempi ohjeistus annetaan ennen tapahtumaa.

Luentosalien tiloja väljennetään viranomaisten ohjeistuksen mukaan. Osallistujat saavat käyttöönsä myös osasta luentoja luentotallenteet, mikä vähentää salien kapasitettitarvetta.

FOK seuraa tilannetta ja ohjeistuksia sekä tiedottaa mahdollisista muutoksista tapahtuman järjestelyissä.

 

Uutista päivitetty 20.8.2021 Katariina Kalsta

 

Jaa