Uutiskuva

21. joulukuuta 2021|10:38

Katso ideat FP 2022 ohjelmaksi

- tykkää ja kommentoi!

Jaa

Farmasian Päivät 2022

Haluamme tarjota Farmasian Päivillä mielenkiintoisen ohjelmakokonaisuuden ja siksi keräämme jo nyt toiveitanne.

Farmasian Päivät järjestetään 11.-12.11.2022, Helsingissä Messukeskuksessa.

Osallistu Farmasian Päivien ohjelman yhteiskehittämiseen

Osallistu yhteiskehittämiseemme, ideoi ja kommentoi muiden ehdotuksia. Eniten kannatusta saaneet aiheet huomioidaan, kun ryhdymme suunnittelemaan Farmasian Päivien ohjelmaa.

Osallistuminen on helppoa ja mielenkiintoista

Alta löydät neljä linkkiä, joihin on koottu Farmasian Päivien 2021 palautteen yhteydessä saatuja toiveita ensi vuoden ohjelmaksi. Kommentoi, tykkää ja tuo aiheisiin uusia näkökulmia. Puuttuuko ehdotuksista joku tärkeä teema? Voit lisätä mukaan uusiakin aihetoiveita Farmasian Päiville.

Kiitos avustasi - yhdessä teemme mielenkiintoisen ohjelman!

Lääkehoidon aiheet

Lääkehoidon aiheita käsittelevät luennot ovat Farmasian Päivien ydinaiheita. Ensi vuodelle on toivottu käsiteltäväksi mm. hormonihoitoja, muistisairauksia, lääkitysturvallisuutta (HaiPro) ja biologisia lääkkeitä sekä biosimilaareja.

Mitä ajatuksia nämä herättävät sinussa? Katso, mitä muuta on ehdotettu, peukuta parhaimpia ehdotuksia, lisää kommentteja ja uusia ideoita mukaan.

Sairaalafarmasia

Sairaalafarmasian suosituimpina toiveina nousivat esiin mm. uudistuvat GMP-määräykset sairaalafarmasian näkökulmasta, erityisryhmien (esim. lapset) hoito sairaala-apteekin näkökulmasta ja osastofarmasian tulevaisuuden tilannekatsaus.

Katso, mitä muuta kollegat ovat ehdottaneet ja tuo omat ideasi ohjelman suunnitteluun. Tykkää niistä ehdotuksista, jotka sinusta ovat parhaimpia ja kommentoi.

Apteekin teknisen henkilöstön luennot

Apteekin tekniselle henkilöstölle suunnattuja luentoja toivottiin ensi vuonna mm. asiakaspalvelusta, muista itsehoidon tuoteryhmistä kuin lääkkeistä (esim. perusvoiteet ja suuhygienia) ja esillepanoista sekä kampanjoista. 

Olisiko vielä joku muu aihe, josta haluaist oppia lisää tai jossa haluaisit syventää osaamistasi? Kommentoi myös jo nyt tulleita ehdotuksia ja tuo omat näkemyksesi ohjelman suunnitteluun.

Apteekin esihenkilöt ja johto

Apteekin esihenkilöiden toiveissa oli paljon toiminnan kehittämiseen sekä apteekin toimintaa uusilla hyvinvointialueilla käsitteleviä toiveita. Haluaisitko kuulla lisää esim. kansallisesta lääkityslistasta, Kela-korvausten käsittelyn tavallisimmista haasteista, annosjakelusta ja lääkitysturvallisuudesta tai ehkä lääkealan tulevaisuuden näkymistä.

Katso mitä muuta kollegat ovat ehdottaneet, tykkää mielenkiintoisimmista aiheista ja tuo omia ideoitasi mukaan suunnitteluun.

Jaa