Uutiskuva

17. lokakuuta 2023|10:00

Uuden yritysasiakkaan rekisteröinti FOKin asiakkaaksi

Oletko perustanut uuden apteekin? Voit itse rekisteröidä apteekkisi FOKiin ja ilmoittaa henkilökuntaa koulutuksiimme. Mikäli siirryt olemassa olevaan apteekkiin, ole meihin yhteydessä, niin päivitämme tiedot.

Jaa

Uuden yrityksen asiakkuuden perustaminen

Klikkaa etusivun ylälaidasta Rekisteröidy-painiketta. Pääset sivulle, jossa pääset rekisteröimään uuden yrityksen. Rekisteröitäessä syötetään y-tunnus, yrityksen nimi, osoite, sähköpostiosoite sekä laskutustiedot. Valtionhallinnon asiakkaat valitsevat laskutustavaksi aina EU-standarin mukaisen laskun, muille asiakkaille suosittelemme toistaiseksi perinteistä (Finvoice) verkkolaskua, mikäli se on mahdollista. 

Yrityksen hallinnoijalla (pääkäyttäjällä) on jatkossa käytössään tunnukset, joilla voi hallinnoida yrityksen tietoja, seurata koulutuksiin ilmoittautumisia tai ilmoittaa työntekijöitä koulutuksiin sekä poistaa työntekijöitä yrityksestä. Myös työntekijä voi itse erota yrityksestä vaihtaessan työpaikkaa.

Mikäli yrityksen tietoja tarvitsee muuttaa esimerkiksi apteekkarin vaihtuessa tai tarvitset muuta apua rekisteröinnissä, hoidamme muutokset puolestasi. Tavoitat meidät helposti sähköpostilla oppimiskeskus@fok.fi.

Jos apteekin henkilökunnalla on jo tunnukset FOKin sivustolle, voivat he itse liittyä uuteen yritykseen. Tämän jälkeen he voivat itse ilmoittautua koulutuksiin, mutta myös yrityksen pääkäyttäjä voi ilmoittaa helposti henkilökuntaa koulutuksiin.

Jaa