Tapahtuman tiedot
Ilmoittaudu
Tarkista tiedot ja vahvista
Ohjelma
Kohderyhmä: Apteekkien ja sairaala-apteekkien farmaseuttinen henkilöstö
Tavoite: Opintokokonaisuuden tavoitteet perustuvat lääkehoidon eritasoisten arviointien osaamistavoitteisiin (Dosis 3/2017) ja sisältö valmistaa arviointiosaamisen osoittamiseen näyttöportfolion avulla.
Opetusmenetelmät: Asiantuntijaluentoja ja tehtäviä.

LHA-opintokokonaisuus sisältää arviointityön näkökulmasta tarvittavia verkkokoulutuksia ja opintomateriaaleja, joiden avulla opit uutta ja kertaat jo opittuja asioita. Koulutusten tavoitteet perustuvat lääkehoidon eritasoisten arviointien osaamistavoitteisiin ja siten sisältö valmistaa sinua myös arviointiosaamisen osoittamiseen näyttöportfolion avulla.

LHA-perusosaamisen tarjoavien verkkokoulutusten (12 koulutusta) hinta yksitellen ostettuna on yhteensä 1257 e (+alv 24 %). Yksittäin ostettuna koulutukset ovat käytössäsi kaksi kuukautta ostohetkestä.

LHA-oppimisympäristössä koulutuksista saa -30 % alennuksen. Oppimisympäristön alennettu hinta on 879,90 e (+ alv 24 %). Koulutukset ovat käytössäsi ostohetkestä 18 kuukautta.

Käyttöoikeus oppimisympäristöön on henkilökohtainen. Mikäli haluatte ostaa LHA-oppimisympäristön apteekin koko farmaseuttiselle henkilökunnalle, olettehan meihin yhteydessä, niin räätälöimme apteekillenne oman oppimisympäristön.

Oppimisympäristöön kuuluvien LHA-verkkokoulutusten lisäksi suosittelemme käymään tietokantojen käyttöä tukevia ja LHA-potilastapauskoulutuksia.

LHA-oppimisympäristöön kuuluvat verkkokoulutukset:

Arviointipalveluiden kehittäminen

LHA Farmakologiaa apteekin arkeen 1 verkkokoulutus 

LHA Farmakologiaa apteekin arkeen 2 verkkokoulutus 

LHA Farmakologiaa apteekin arkeen 3 verkkokoulutus 

LHA Farmakologiaan apteekin arkeen 4 verkkokoulutus 

LHA Munuaisten vajaatoiminta verkkokoulutus

LHA Iäkkäiden lääkitysongelmat verkkokoulutus

LHA Kliinisen haastattelun perusteet verkkokoulutus

LHA Muistin ja psyyken sairaudet verkkokoulutus

LHA Palveluiden tuotteistaminen apteekissa verkkokoulutus

LHA Yhteistyö hyvinvointialueilla verkkokoulutus (tulossa helmikuussa 2023)

LHA Riskilääkkeiden tunnistaminen verkkokoulutus

LHA Tautioppia apteekin arkeen

Oletko jo FOKin LHA-opiskelija?

Jos haluat ostaa oppimisympäristön, ole sähköpostilla yhteydessä meihin oppimiskeskus@fok.fi ja kerro, mitkä verkkokoulutukset olet jo suorittanut.

Annamme aikaisemmin suoritetuista koulutuksistamme hyvityksen paketin hinnassa. Saat kuitenkin kaikki paketin koulutukset käyttöösi 18 kuukauden ajaksi.

LHA-oppimisympäristön minimihinta on opintoja jo suorittaneille 600 e (+alv 24 %).

Tukea opintojen suunnitteluun

FOKin asiakkaana saat aina meiltä lisäksi tuen opintojesi suunnitteluun ja etenemiseen. Oppimisympäristössä voit käydä koulutusten teemoista keskustelua muiden opiskelijoiden kanssa yhteisellä keskustelualustalla.

Tukea opintojen suunnitteluun saat koulutuspäällikkö Anna Saloselta (anna.salonen@fok.fi).

Haluatko ostaa oman LHA-oppimisympäristön apteekin koko farmaseuttiselle henkilökunnalle?

Ole yhteydessä meihin, räätälöimme teille oman oppimisympäristön, jossa koulutuksen keskustelualue on vain teidän käytössänne. Yhteydenotot sähköpostitse oppimiskeskus@fok.fi