Tapahtuman tiedot
Ilmoittaudu
Tarkista tiedot ja vahvista
Tietoja
Kohderyhmä: LHA-opiskelijat
Osaamistavoitteet: - LHA-prosessi ja arvioinnin eteneminen
- lomakkeisto ja työvälineet
- potilastapausharjoituksia
- verkostoituminen muiden arviointiopiskelijoiden kanssa
Opetusmenetelmät: Potilastapausharjoituksia ja mahdollisuus esittää kysymyksiä luennoitsijalle ennen luentoa ja sen aikana.

LHA-potilastapausklinikka
31.1.2024 klo 17.00–19.30 HUOM! Koulutuksen todistuksen saamisen edellytys on, että osallistuu live-koulutukseen 31.1.2024, koulutuksesta ei ole saatavilla tallennetta,
Anna Salonen, LHKA, koulutuspäällikkö, Farmasian oppimiskeskus

Ratkomme yhdessä ennakkoon lähetettyjä potilastapausharjoituksia sekä osallistujien omia tapauksia lääkehoidon arvioinneille asetettujen periaatteiden mukaan.

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon sähköpostilla anna.salonen@fok.fi
Kysymykset tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 28.1.2024. HUOM! Mikäli kysymyksesi liittyy käsittelyssäsi olevaan arviointiin, lähetä ainoastaan kysymyksen käsittelyn kannalta välttämättömät taustatiedot (ei tunnistetietoja!).

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä anna.salonen@fok.fi

Muut kysymykset oppimiskeskus@fok.fi

Ilmoittautuminen ja oppimisympäristö

Ilmoittautuminen on sitova.
Sähköpostiin tulevan tilausvahvistuksen mukana lähetetään henkilökohtaiset tunnukset oppimisympäristöön. Mikrokoulutus (live), luentomateriaalit, keskustelualue, ennakkotehtävä ja lopputehtävä löytyvät oppimisympäristöstä. Ympäristö aukeaa 10.1.2024 ja on osallistujien käytössä viikon kouluksen jälkeen 7.2.2024 saaakka

Osallistumismaksu

Ilmoittautuminen 9.1.2024 mennessä 115 € +alv 24%.

Osallistujamerkki

Suoritettuasi koulutuksen, saat automaattisesti sähköisen osallistujamerkin. Merkki päivittyy seuraavan yön aikana ilmaiseen Open Badge Passport -sovellukseen.

Saat seuraavana päivänä viestin sähköpostiisi, josta pääset Open Badge Passporttiin. Kun luot Open Badge Passport -sovellukseen käyttäjätunnukset, käytä sovelluksessa samaa sähköpostiosoitetta kuin FOKin koulutuksissa.

Pidätämme oikeuden koulutuksen peruuttamiseen mm. vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä mahdollisiin aikataulu-, kouluttaja- ja paikkamuutoksiin.

Copyright © Farmasian oppimiskeskus