Tapahtuman tiedot
Ilmoittaudu
Tarkista tiedot ja vahvista
Ohjelma
Sali: Ohjelmalava
Kohderyhmä: Farmasian Päivien kävijät

Posterikilpailu ja -näyttely

Oletko kehittänyt työtäsi, toimintatapoja tai palvelua apteekissa, avoterveydenhuollossa tai sairaala-apteekissa? Onko sinulla kiinnostavia tutkimustuloksia? Tule esittelemään työtäsi tai tutkimustasi posterikilpailuun ja -näyttelyyn. Mukaan valitut (yksi hlö/posteri) pääsevät veloituksetta osallistumaan Farmasian Päiville 11.-12.11.2022. Ilmoittaudu mukaan 4.10.2022 mennessä ks.www.fok.fi!

Posterien esittäjänä saat:

  • mahdollisuuden esittää pienemmänkin kehittämistyön tai tutkimuksesi tuloksia
  • työllesi näkyvyyttä koko farmasian sektorille
  • esiintymiskokemusta esim. kongresseja tai kokouksia varten
  • asiantuntevaa palautetta ja keskustelua tuomareilta ja kollegoilta
  • mahdollisuuden voittaa 300 euron palkinnon

Posterikilpailun sarjat

Mukaan jokaiseen alla olevaan sarjaan valitaan 10 posteriesitystä tuomarien päätöksellä.

1.  Sairaalafarmasia

Sarja on suunnattu kaikille sairaala-apteekeissa ja tutkimusorganisaatioissa sairaala- tai osastofarmasian tutkimusta tekeville tai toimintatapoja kehittäville alan ammattilaisille.

2.  Apteekki- ja avofarmasia

Tähän sarjaan kutsutaan apteekeissa ja avoterveydenhuollossa työskentelevät lääkealan ammattilaiset. Voit esitellä apteekissa kehitettyjä toimintatapoja, kehittämistyötä tai -projektia sekä apteekkisektorin tai avofarmasiaan liittyvää tutkimusta.

Posterituomarit (sarjat 1. ja 2.): Jouni Ahonen, FaT, sairaala-apteekkari, KYS ja Marika Pohjanoksa-Mäntylä, dos., yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto

3.  Tiede ja tutkimus

Kyseinen sarja on tarkoitettu opiskelijoille ja tutkijoille tutkimusorganisaatioissa. Voit esitellä ajankohtaisia tuloksia esim. farmaseutin lopputyötä, pro gradu -tutkielman tuloksia, väitöskirjatyötä tai muita työryhmäsi tutkimustuloksia.

Posterituomarit: Johanna Timonen, dos., yliopistotutkija, Itä-Suomen yliopisto ja Patrick Laurén, FaT, yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto

Aikataulu

Posterikilpailun finaali järjestetään pe 11.11. klo 13.00 alkaen ohjelmalavalla. Tuomarit valitsevat kolme parasta esitystä mukaan finaaliin, joista valitaan kunkin sarjan voittaja.

Posterit ovat nähtävillä posterinäyttelyssä Farmasian Päivien ajan. Posteriesittäjät ovat tavattavissa postereilla pe klo 14.00–14.30 ja la klo 11.30–12.00. Lauantaina kaikki posterit esitetään hissipuheena ohjelmalavalla klo 10 alkaen.