Uutiskuva

24. tammikuutata 2023|08:37

LHA-verkkokoulutusten oppimisympäristö

LHA-verkkkokoulutusten oppimisympäristö tarjoaa mahdollisuuden palata koulutuksen materiaaleihin. Koulutusympäristö on käytössäsi 1,5 vuotta sen ostohetkestä.

Jaa

Tarjoamme vuonna 2023 uudenlaista LHA-oppimisympäristöä, johon olemme koonneet LHA-verkkokoulutukset yhteen pakettiin. Ostaessasi LHA-oppimisympäristön, saat oppimisympäristössä olevien koulutusten kokonaishinnasta -30 % alennuksen ja koulutukset käyttöösi 18 kuukauden ajaksi ostohetkestä.

Opiskele itsellesi sopivalla tavalla

Voit edelleen ostaa LHA-koulutuksia yksi kerrallaan pidemmän ajan kuluessa tai ottaa käyttöösi LHA-oppimisympäristön. Verkkokoulutusten lisäksi suosittelemme käymään LHA-potilastapauskoulutuksia ja tietokantojen käyttöä tukevia koulutuksia ennen omien arviointien tekemistä.

LHA-perusosaamisen tarjoavien verkkokoulutusten (12 koulutusta) hinta yksitellen ostettuna on yhteensä 1257 e (+alv 24 %). Yksittäin ostettuna koulutukset ovat käytössäsi kaksi kuukautta ostohetkestä.

LHA-oppimisympäristössä koulutuksista saa -30 % alennuksen. Oppimisympäristön hinta on 879,90 e (+ alv 24 %). Koulutukset ovat käytössäsi ostohetkestä 18 kuukautta.

Käyttöoikeus oppimisympäristöön on henkilökohtainen. Mikäli haluatte ostaa LHA-oppimisympäristön apteekin koko farmaseuttiselle henkilökunnalle, olettehan meihin yhteydessä, niin räätälöimme apteekillenne oman oppimisympäristön.

Tukea opintojen suunnitteluun

FOKin asiakkaana saat aina meiltä lisäksi tuen opintojesi suunnitteluun ja etenemiseen. Oppimisympäristössä voit käydä koulutusten teemoista keskustelua muiden opiskelijoiden kanssa yhteisellä keskustelualustalla.

Tukea opintojen suunnitteluun saat koulutuspäällikkö Anna Saloselta (anna.salonen@fok.fi).

Haluatko ostaa oman LHA-oppimisympäristön apteekin koko farmaseuttiselle henkilökunnalle?

Ole yhteydessä meihin, räätälöimme teille oman oppimisympäristön, jossa koulutuksen keskustelualue on vain teidän käytössänne. Yhteydenotot sähköpostitse oppimiskeskus@fok.fi.

Oletko jo FOKin LHA-opiskelija?

Mikäli olet jo FOKin LHA-opiskelija ja haluat ostaa oppimisympäristön, ole sähköpostilla yhteydessä meihin oppimiskeskus@fok.fi ja kerro, mitkä LHA-verkkokoulutukset olet jo suorittanut. Annamme aikaisemmin suoritetuista koulutuksistamme hyvityksen paketin hinnassa. Saat kuitenkin kaikki paketin koulutukset käyttöösi 18 kuukauden ajaksi.

LHA-oppimisympäristön minimihinta on opintoja jo suorittaneille 600 e (+alv 24 %).

Tutustu LHA-oppimisympäristöön tästä.

Jaa