Uutiskuva

27. marraskuuta 2020|13:41

Tiesitkö, että teemme koko ajan uusia verkkokoulutuksia

Farmasin oppimiskeskuksella on 15 vuoden kokemus verkkokoulutusten tekemisestä

Jaa

Alkuaikoina koko verkokoulutusprosessi oli hyvin työläs ja hidas, eikä lopputulos sittenkään ollut lähellekään tämän päivän tasoa muun muassa luentojen kuvan ja äänen suhteen. Paljon teimme käsin ja esimerkiksi osallistumaan pääsi vain kerran kuussa (piti ilmoittautua tiettyyn päivään mennessä, että ehti mukaan tai odottaa kuukausi seuraavaan ryhmän alkua). Kuulostaa kyllä hassulta nyt😊. Itse sisällöstä emme kuitenkaan tinkineet, vaikka kököt ohjelmapohjat ja hidas tekniikka aiheuttivat välillä harmaita hiuksia💪🏻👵🏻.

Tänä päivänä verkkokoulutuksemme ovat laadullisesti ja ulkonäöllisesti opiskelua helpottavia. Meillä on mahdollisuus tarjota yhä monipuolisempaa ja mielenkiintoisempaa sisältöä ohjelmien kehittymisen myötä ja kursseille voi ilmoittautua koska vain ja aloittaa opiskelun vaikka samantien🤗.
Teemmekin nykyään verkkokoulutuksia monille kohderyhmille, uusia kursseja valmistuu lähes joka kuukausi! Toisaalta vanhoja poistuu alta pois, että tarjontamme olisi aina ajankohtaista. Tässä uusimmat kurssimme. Olitko jo huomannut nämä?

🎧Lääkityksen tarkistukset apteekin palveluna
🎧Kliiniset testit - mitä potilaan tulokset tarkoittavat
🎧Apteekkiluvasta luopuminen
🎧Apteekin viestinnän perusteet

JA Tulossa vielä tänä vuonna🥳

🎧Lemmikin vatsavaivoja


👉🏻Koko verkkokoulutustarjontamme löydät täältä

Jaa